Vele szakított Harry herceg Meghan miatt

Vajon miért döntött így?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vele szakított Harry herceg Meghan miatt

Még Meghan hercegné előtt volt egy nő Harry életében, aki nagyon közel állt hozzá. Azonban amerikai színésznő kedvéért teljesen leépítette ezt a kapcsolatot, noha nem szerelemről, „csak” barátságról volt szó.

Képzeld, a 40 éves sportriporter, Natalie Pinkham volt a herceg egyik legjobb barátja az elmúlt években, de amikor Meg betoppant Harry életébe, minden megváltozott. A fiatalabb royal tesó egészen egyszerűen soha többé nem kereste korábbi bizalmasát. Sőt, még az esküvőjükre sem hívta meg tavaly!

Nat ennek ellenére minden alkalommal nagyon kedvesen beszél Harryről, ha valaki róla kérdezi, és állítja, Meghan tényleg tökéletes a számára: ő a másik fele, egy igazi lelki társ. Ennek ellenére egy brit lap úgy tudja, a nő eléggé megbántódott a dolgon, csak nem szeretne mesélni róla.

„Teljesen jogos, hogy megsértődött. Évek óta ismeri Harryt, és többek voltak egymásnak ivócimboráknál – a bizalmasa volt. Nagyon közel álltak egymáshoz, de nem volt köztük több barátságnál. Viszont amikor Harry összejött Meghannel a kapcsolatuk nagyon gyorsan megváltozott. Ellaposodott, majd teljesen kihűlt. Natalie ennek ellenére úgy érzi, Meghan az az érzékeny társ, aki segít Harry vad oldalát kordában tartani” – mondta a lapnak névtelenül egy ismerős.

A kétgyermekes Natalie egyébként azt is el tudja képzelni, hogy a palota egészen egyszerűen eltiltotta tőle a herceget, mert meg akarják védeni a pletykáktól. Most, hogy Harry nős, ráadásul már apuka is, nem lenne jó, ha egy másik nővel fotóznák le.

Címkék: harry herceg királyi család meghan hercegné natalie pinkham

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.