2019.05.27.@ 07.05

Weisz Fanni már nagyon szeretne édesanya lenni

Már nagyon várja, hogy babázhasson!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Weisz Fanni már nagyon szeretne édesanya lenni

Weisz Fanni és szerelme, Hajmásy Péter tavaly házasodtak össze, és már nem sokkal az esküvő után elárulták, ráállnak a babaprojektre. Még orvoshoz is fordultak, hogy kiderítsék, a pici örökölheti-e Fanni siketségét. Azóta eltelt egy év, és bár a modell még nem esett teherbe, még mindig ugyanekkora lelkesedéssel áll a gyerek kérdéshez.

Egyáltalán nem stresszelünk rá, akkor jön majd, amikor jönnie kell, ezt a sors eldönti. Most amúgy is nagy rohanásban vagyunk mindennap, szóval az élet alakítja, mikor kell jönnie a gyermekáldásnak, mi már felkészültünk rá – árulta el Fanni a Blikknek.

A modell azt is elmesélte, milyen családra vágyik!

Petivel két gyereket szeretnénk. Nagyon fontosnak tartjuk az őszinteséget és a bizalmat, ezért arra vágyunk, hogy a gyerekeink is így viselkedjenek majd velünk.Jószívű és barátságos családunk lesz, ebben biztos vagyok

Fanni egyébként szuperboldog férjével, elmondása szerint élete legjobb döntése volt, hogy hozzáment Hajmásy Péterhez, akivel minden nap tesznek is a házasságukért.

Tiszteljük a másikat, illetve mindennap azon vagyunk, hogy meghódítsuk egymást, és ne laposodjon el a kapcsoltunk. Nagyon fontos a bizalom, és ez nálunk nagyon is megvan. Amit a legjobban szeretek a kapcsolatunkban, hogy mindketten minden egyes nap szeretnénk tetszeni a másiknak, és egymás véleménye a legfontosabb számunkra.

Címkék: baba gyerek hajmásy péter házasság terhesség wiesz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség