Ez a ruha tényleg mindenkinek jól áll

A kígyóminta egyértelműen a nyár egyik sztárja.

Egy brit tervezőcsapat, a Hope – akinek alapítója a Marks&Spencer márka egyik volt igazgatósági tagja – idén piacra dobott egy 150 fontos ruhát, amit a tinédzserektől egészen a nyolcvanas korosztályig mindenki imád. A körülbelül 55 ezer forintba kerülő, kígyómintás darab titka abban rejlik, hogy többféleképpen hordható. Legyen szó egy hétvégi kiruccanásról vagy egy hivatalos találkozóról, minden szituban tökéletesen megállja a helyét – attól függően, hogy mivel kombináljuk.

Amióta több évtizeddel ezelőtt divatba jöttek az állatmintás darabok, azóta tudjuk, hogy ha nem megfelelően választjuk meg a kiegészítőket, könnyen elronthatjuk az összhatást. Ezzel szemben ez az ingruha teljesen kilóg a sorból és nagyon úgy néz ki, hogy egyszerűen lehetetlen nem ragyogóan festeni benne.

A fiatalok körében lenge, lábvillantó ruhaként robbant be a köztudatba, amit egy szélesebb derékövvel kiegészítve és egy bokacsizmával kombinálva könnyedén fesztiválszetté lehet alakítani. Ha pedig egy teljesen egyszerű póló-farmer kombót szeretnénk különlegesebbé tenni, elég ha kigombolva kapjuk magunkra és máris kimonót varázsoltunk belőle. És ez még csak a kezdet!

Az üzletasszonyoknak is nagy kedvence: egy magassarkú, vékonypántos szandállal párosítva kész is a tökéletes nyári outfit, ami egy kötetlenebb megbeszélésen, de egy koktélpartin szintúgy megállja a helyét.

Az idősebb korosztály imádja lenge kaftánként hordani gyakorlatilag bármi fölé. Akár a tetőtől talpig egyszínű szetteket is nem mindennapivá lehet tenni vele, feltűrt ingujjal viselve pedig laza, mégis elegáns összhatást lehet elérni vele.

A ruha teljesen lenyűgözött mindenkit, a lelkes tulajdonosok szerint ez volt életük legjobb vétele: „Egyszerűen lenyűgöző mennyi lehetőség rejlik ebben az egyetlen darabban! Felveheted egy esküvőre, színházba, egy egyszerű sétához, esetleg egy kertipartiba – lényegében bármilyen alkalomra.” És neked hogy tetszik ez a könnyen variálható darab?

Még több

Szépség