Bréking: Kit Harington elvonóra ment!

A sztárnak segítségre volt szüksége.

Bréking: Kit Harington elvonóra ment!

Tegnap este felröppent a hír, hogy Kit Harington elvonóra készül, amire sok lap „wellness kezelésként” hivatkozott. Később kiderült, hogy a Jon Snow-t alakító színész valójában már pár héttel ezelőtt önként bevonult egy rehabilitációs intézetbe, és a hírt a sztár szóvivője is megerősítette az amerikai Cosmopolitan magazinnak.

„Kit úgy döntött, hogy tart egy kis szünetet a menetrendjében, és visszavonul egy wellness rehabra, hogy a személyes gondjain tudjon dolgozni” – mondta a szóvivő a lapnak. Az amerikai Page Six információi szerint egy luxus rehabilitációs központba csekkolt be Connecticutban még a Trónok harca fináléjának bemutatása előtt.

A magazin úgy tudja, hogy azért van szüksége orvosi segítségre a sztárnak, mert rettentően stresszes időszakon ment keresztül és emiatt nagyon kimerült, és gyakran az alkoholhoz nyúlt.

A központ pszichológiai coachingra specializálódott, a tudatos meditációt alkalmazzák a stressz és a negatív érzelmek leküzdésében. Egy közeli forrás még azt is hozzátette, hogy a színész felesége, Rose Leslie hihetetlen támogatást nyújt a szerelmének a bent tartózkodás ideje alatt. Remélhetőleg hamarosan jobban fogja magát érezni a sztár és otthagyja a rehabot.

Még több

Szépség