Szuper dolgot tett a híres divatcég

Még több ilyen kezdeményezés kéne!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Manapság szerencsére egyre többen beszélnek arról, milyen fontos a sokszínűség a divatiparban is. A természetesség, az átlagos alkatú modellcsajszik fogalallkoztatása és az összes embertípus képviselete. Igen, sokan beszélnek róla, de még senki sem tett akkora lépést az ügyben, mint az ASOS!

Egy Twitter felhasználó, Anna vette észre, hogy milyen szuper dolgot csinál nagy csendben a divatcég: a legkükönfélébb modelleket kérik fel, ráadásul nem szerkesztik meg a róluk készült képeket! Ezzel pedig megmutatják, hogy a szépségnek milyen sok formája és fajtája létezik. Ezt látva pedig Anna azonnal üzent is az ASOS-nak: „köszi, hogy az igazat mutatjátok!”.

A fotók, amiket kiválasztott, olyan lányokat ábrázolnak, akik nem féltek megmutatni a hurkáikat, sebeiket, anyajegyeiket vagy épp striáikat. A csajok különböző etnikumuak és teljesen eltérő testalkatúak.

Egyébként ezután mások is kiposztolták a kedvenc képeiket az ASOS webshopjáról. Az egyiken például egy lány hasán lévő hurkákat nem photoshoppolták ki, mivel a legtöbben valóban így nézünk ki ülve. A fotókat posztoló lány szintén egy „köszönöm, ASOS” – kíséretében osztotta meg ezeket.

Ugye milyen frissítő érzés végre tényleg viszontlátni a nők sokszínűségét? Amikor csak egyféle testképet közvetítenek a kifutókon vagy a reklámokban, akkor nehéz minden csajnak azonosulnia velük sőt a testképükre sincs jó hatásaal! De tényleg jó, hogy ennyire különbözünk, nem? Különben a világ irtó uncsi hely lenne…

Címkék: asos divat modellek retusálatlan képek sokszínűség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.