George Clooney feleségének munkája veszélybe sodorja a családot?

Már nem is a színész hírneve miatt kell komoly biztonsági intézkedéseket tenniük.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

George Clooney feleségének munkája veszélybe sodorja a családot?

Semmi meglepő nincs abban, hogy egy olyan világhírű színész, mint George Clooney mindent megtesz azért, hogy óvja saját maga és családja biztonságát és magánéletét. Csakhogy mostanában már nem feltétlenül a színész hírneve miatt kell elővigyázatosnak lenni, hanem felesége, Amal Clooney munkája miatt. Amal ugyanis emberi jogi ügyvédként dolgozik, méghozzá nagyon komoly ügyeken.

George a Hollywood Reporter egyik podcastjában beszélt arról, mennyire hiányzik neki, hogy normális, hétköznapi dolgokat tudjon csinálni családjával, mint például elmenni sétálni a Central Parkba. Itt ejtett szót arról, hogy jobban oda kell figyelni családja biztonságára, amióta megszülettek az ikrek, Ella és Alexander. George szerint gyakorlatilag vadásznak a fotósok rájuk, hogy kép készüljön a gyerekekről, amiken látszik az arcuk, de a biztonságra Amal munkája miatt is sokkal jobban oda kell figyelniük.

„Minden megváltozik, amikor van két gyereked, mert mindent meg kell tenned, hogy vigyázz rájuk. A feleségem a bíróságon harcol az ISIS ellen, így sok minden miatt van szükségünk komoly biztonsági rendszerre. Nem szeretnénk, ha a gyerekeink célponttá válnának, így erre nagyon oda kell figyelnünk” – meséli a színész a műsorban, majd hozzáteszi: „Amal a jogi képviselője annak a Nadia Muradnak, aki 2018-ban megkapta a Nobel-békedíjat. Ő az a yazidi nő, akit elraboltak, majd három hónapon át fogva tartottak Észak-Irakban, még mielőtt sikerült volna megszöknie és eljutnia egy menekülttáborba.”

A múlt hónapban Amal az ENSZ biztonsági tanácsa előtt is felszólalt az üggyel kapcsolatban. Akkor azt mondta: „Az igazságot nem lehet kikerülni, és nem működik magától, főleg ha nem foglalkoznak vele kiemelten a hatalommal bíró emberek, ide értve azokat is, akik ennél az asztalnál ülnek.”

Címkék: amal clooney george clooney gyerekek ikrek külföldi sztárok magánélet párkapcsolat sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.