Egészen mostanáig mindenki rosszul ejtette Rihanna nevét?

A világ nagy része most csodálkozott rá az igazságra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egészen mostanáig mindenki rosszul ejtette Rihanna nevét?

A rajongók nem bírják abbahagyni a csodálkozást, miután kiderült, hogyan kell kiejteni Rihanna nevét. Az amerikaiak az első „a”-t a sztár névben nagyon megnyújtják, miközben az énekesnő nevét hivatalosan – legalábbis szerinte – egyszerűen úgy kell mondani: Riána. A meglepetés akkor érte a fanokat, amikor Rihanna Párizsban bemutatta az új ruhakollekcióját, és egy rövid videóval jelentkezett be a helyszínről, amiben kimondta a saját nevét:


A felvétel megjelenése után igazi tweet-lavina indult be a fanok körében, akik eddig teljesen másképp ejtették Rihanna nevét. Konkrétan vitatkozni kezdtek egymással a kommentekben, hogy hogyan is kell helyesen mondani.

Már csak azért is megdöbbentő ez a rácsodálkozás, mert ebben az egészben valójában semmi újdonság nem volt, hiszen Rihanna évekkel ezelőtt egyszer már elmagyarázta egy interjúban, hogy pontosan hogyan is kell helyesen kimondani a nevét.

Nem ő az egyetlen sztár, akinek sokszor helytelenül ejtik a nevét. Jake Gyllenhaalt például tényleg mindenki Dzsillenálnak hívja, miközben valójában egy holland névről van szó, amit Jiüllenhülnak kellene ejteni. De ott van Shia LaBeouf is, aki valójában Sájá Lábáff, nem pedig Löbuff. És azt tudtad, hogy a Harry Potter-sorozat Voldemortjának a neve végén szereplő „t” néma, vagyis valójában csak Voldemornak kell hívni?

Címkék: kiejtés külföldi sztárok név Rihanna sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.