Minden, amit a Tinder Super Like-okról tudni lehet

Talán nem is gondolnád, de kedvenc randi-appod egyik legfontosabb újításának vannak hátrányai is…

2019.05.31. 12:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit a Tinder Super Like-okról tudni lehet

Sokszor gondolkodsz azon, hogyan tűnhetnél ki a tömegből Tinderen, vagy azon, miből tudhatnád biztosan, hogy aki jobbra húz téged, találkozni is akar veled? Ezekre sajnos nincsenek ezer százalékig megbízható válaszok, de azért a Super Like funkció segít egy kicsit, hiszen ha valakitől ilyet kapsz, tutira azt jelenti: TETSZEL! De mi is a lényege ennek a gombnak, és miért jobb, mint egy sima jobbra húzás?

via GIPHY

Napi 1 a limit

Épp ezért okosan kell felhasználni, és tényleg csak arra dobj egy ilyet, aki nagyon, de tényleg nagyon tetszik!

Jobban felkelted a figyelmét

Mivel a másik fél értesítést kap a Super Like-ról, így azonnal tudni fogja, hogy jobbra húztad. Ezek után már csak rajta áll a döntés, hogy elfogadja-e a lájkod, vagy sem. A Tinder felmérései szerint háromszor nagyobb az esélyed így az ismerkedésre, és a Super Like-okkal indult beszélgetések tovább is szoktak tartani.

Van árnyoldala is

Előfordulhat, hogy az, akire super like-ot nyomtál, kétségbeesettnek lát majd téged, és azonnal blokkol. Illetve ugyanúgy fennáll az esélye annak is, hogy a szimpátia nem kölcsönös, és balra húz téged, ami nem tesz jót az önbizalmadnak…

Az előfizetés előnyei

A napi egy super like-od helyett ötöt is kaphatsz, ha előfizetsz a Tinder Plusra, vagy a Tinder Goldra. Utóbbival azt is látod, hogy kik azok, akik alapból jobbra húztak téged, ami jelentősen megkönnyíti neked a keresgélést.

Jó lájkolgatást!

Címkék: app ismerkedés kapcsolat like mobil super like szerelem tinder

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.