5 film, amiért érdemes vasárnap este tévét nézni!

Ezek közül válogathatsz ma.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 film, amiért érdemes vasárnap este tévét nézni!

A galaxis őrzői vol. 2. (RTL Klub, 18:55)

Peter Quill, vagyis Star-Lord (Chris Pratt) kalandjai folytatódnak, különleges csapatával a világegyetem legtávolabbi szegletében találja magát. Az őrzőknek nagyon komolyan kell dolgozniuk azért, hogy megmaradjon az összhang választott családjukban, ami bizony nem könnyű. Ráadásul elég meredek dolgok derülnek ki Peter igazi apukájáról.

Szeretném, ha szeretnél (TV2, 18:55)

Mary Fiore (Jennifer Lopez) esküvőszervező, ám nagyon magányos, mert valahogy nem találja a Nagy Ő-t. Egy napon azonban egy elszabadult konténernek hála megismerkedik álmai pasijával, a gyerekorvos Steve-vel (Matthew McConaughey), akivel egy pillanat alatt egymásba szeretnek . Sajnos azonban nem sokkal később kiderül, a pasi házasodni készül, ráadásul Mary szervezi az esküvőt…

Szakíts, ha bírsz (VIASAT3, 18:50)

Brooke (Jennifer Aniston) és Gary (Vincent Vaughn) már jó ideje együtt élnek és a kapcsolatuk ellaposodott. Mást sem vesznek észre, csak a egymás hibáit. Úgy döntenek, betelt a pohár, szakítanak. Igazi háborúba kezdenek, ami rengeteg szupervicces szitut szül. Ekkor azonban rájönnek, még mindig őrülten szeretik a másikat. Vajon már túl késő?

K-PAX – A belső bolygó (Duna TV, 22:01)

Prot (Kevin Spacey) azt állítja, egy távoli bolygóról jött, aminek a neve K-PAX. Természetesen ezért a New York-i pszichiátrián találja magát. Kezelőorvosa nem tudja, mit gondoljon a férfiról, de azt látja, betegtársaival csodát tesz, ugyanis gyógyulni kezdenek. Dr. Powell keresi a válaszokat, amikor viszont rájuk lel, már maga is azt kívánja, bár igaz lenne a mese…

A spanom csaja (SUPER TV2, 21:00)

Dustin (Jason Biggs) őrülten szerelmes Alexisbe (Kate Hudson), aki azonban szakít vele. A csalódott srác ekkor egy barátjához fordul, Tankhez (Dane Cook), aki rutinos az ilyesmiben. A trükkje, hogy randira viszi az excsajokat, majd pokollá teszi az életüket. Így aztán visszamennek a kikosarazott expárjukhoz. Most is ez a terv, Tank azonban valami nagyon fura bizsergést érez, amikor a lánnyal van… Ez a szerelem?

Címkék: filmek tévéajánló tévéműsor tv ajánló tv műsor

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.