Csillagjegyek, akik átlagon felül kreatívak

Éppen nem jut eszedbe egy jó ötlet sem? Na ezt a szitut biztos nem ismered, ha te is a következő csillagjegyek egyike vagy.

Csillagjegyek, akik átlagon felül kreatívak

Halak

A személyidbe is beleírathatnád a születési dátumod mellé, hogy szuperkreatív vagy, mert ez a legjellemzőbb tulajdonságod. A barátaid kérdés nélkül hozzád fordulnak, ha valamilyen ütős szöveget kell megírni, de az értekezleten is a te ötleteidet várja a legjobban a boss.

 

Vízöntő

Mindig képes vagy bedobni egy újító ötletet és imádod az innovatív megoldásokat. Két perc alatt ráunsz bármire, ezért jól jön, hogy bármikor elő tudsz húzni egy világmegváltó gondolatot, amivel még a leguncsibb pillanatokat is képes vagy feldobni.

 

Ikrek

Lehet, hogy mindenki azzal fáraszt, hogy két arcod van, de ha ez így van, akkor tuti mindkettő nyert a kreativitás lottón! Mindenkinél és mindennél jobb akarsz lenni és ehhez nem félsz használni a fantáziádat sem. Csak így tovább!

 

Skorpió

Általában a megérzéseidre hallgatsz, de miért is tennél másképp, ha egyszer mindig bejönnek? Ha kreativitásra kerül a sor, szintén hagyod, hogy a belső hangod irányítson és ennek főként a munkahelyeden veszed hasznát, mert villámtempóval tudsz új megoldásokkal előrukkolni.

Még több

Szépség