Lufiruha sokkolja a divatrajongókat

Bírod az extrém dolgokat? Na és egy gigantikus lufiruhát is bátran felvennél?

Lufiruha sokkolja a divatrajongókat

Képzeld el, amint épp partizni indulsz a legjobb barátnőddel, aki kicsit extrémebb outfitet választott a kelleténél. Egészen konkrétan deréktól felfelé úgy néz ki, mint egy gigantikus, színes léggömb, ami hirtelen leereszt és lufiruhává alakul át. Na most képzeld el, hogy ez a jelenet a valóságban is simán lejátszódhat, hála egy norvég tervezőnek, Fredrik Tjærandsennek. A dizájner a héten mutatta be különleges kreációit a Central Saint Martins Graduate show keretén belül.

 

Fredrik modelljei úgy léptek kifutóra, mintha lábakkal ellátott, monumentális lufi-szörnyek lennének, majd egy ponton megálltak és egy központi megoldásnak köszönhetően egyszerűen kiengedték a fáradt gőzt. Az eredmény egy fokkal viselhetőbb, de még mindig egészen infantilis ahhoz, hogy bárki is ebben bulizzon idén nyáron. El sem tudod képzelni, hogyan működik? Máris megmutatjuk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

For the details @fredriktjaerandsen – video by @stephaniecoop acting pathway leader for FDM

BA FASHION CSM (@bafcsm) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

And the winner is @fredriktjaerandsen 🚨🎈

BLAST m̠a̠g̠a̠z̠i̠n̠e̠ (@blastmagazine) által megosztott bejegyzés,

És hogy viccnek szánta-e a tervező? A nyilatkozata alapján nem egészen úgy tűnik: „Igyekeztem kitolni a dizájn és az anyag határait”. Te felvennéd, legalább a poén kedvéért?

Még több

Szépség