Harry és Meghan már megint összeveszett Vilmosékkal?

Úgy tűnik, nem tartott sokáig a béke…

Harry és Meghan már megint összeveszett Vilmosékkal?

Az tuti, hogy már követni is nehéz az eseményeket, ha a royal család drámáiról van szó… A sztori egyébként nagyjából akkor kezdődhetett, mikor Harry herceg megkérte Meghan Markle kezét. Ugyanis ha hihetünk a híreknek, akkor Vilmos eléggé kiakadt az öccsére, amiért ennyire elsiette az eljegyzést, és egyáltalán nem támogatta őt döntésében. Az esküvő után pedig már főleg arról lehetett hallani, hogy Katalin és Meg nagyon nem kedvelik egymást…

Aztán idén tavasszal végre jó hírt kaptak a fanok, hiszen arról cikkeztek a lapok, hogy Kate kibékítette a royal tesókat. Nos, ez a nyugi nem tartott sokáig, mert a The Sun és a US Weekly értesülései szerint Harry és Meghan a költözés után újabb módon vágták el a szálakat Vilmoséktól.

Tehát most már nem csak külön háztartásban élnek, külön Instagram oldaluk van, hanem ezentúl a jótékonysági munkáikat is külön utakon folytatják. Ez nagyjából azt jelenti, hogy nem fognak közös projekteken dolgozni, és valószínűleg nem sokszor jelennek majd meg egy helyen egy időben mind a négyen.

A The Sun bennfentese azt mesélte, hogy erre a lépésre talán azért lehetett szükség, mert a testvérek kapcsolata sokkal jobb lehet, ha nem dolgoznak együtt. „Meghan és Harry máshogy szeretnék csinálni a dolgokat, mint Vilmos és Katalin. Vilmos a jövendőbeli király, tehát neki néha korlátozottabbak a lehetőségei abban, hogy mit tehet meg” – mondta a forrás.

Szóval nagyon úgy néz ki, hogy mostanában nem fog közös kép készülni a royal négyes fogatról…

Még több

Szépség