Így még nem láttad Kulcsár Edinát

Nem mindennapi videót osztott meg az Instáján!

Így még nem láttad Kulcsár Edinát

Biztosan tudod, hogy Kulcsár Edina szívesen megosztja az élete apró részleteit a követőivel. Van, hogy tündéri kisfiáról, Mediről tölt fel imádnivaló képeket, de azt is láthattad már, hogyan készül el a kedvenc hajfonata. De Edina olyan titkokat is elárult már, hogy miért nem beszélt sokáig a féltestvéreivel, és azt is, hogy milyen sokkoló dolgokra képesek néha a rajongói…

Most pedig arról töltött fel videót, hogy milyen is az, amikor kitakarítja a lakást, miközben a cicája folyton a nyomában van. „Amit általában senki sem mutat” – kommentelte a posztja alá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amit általában senki sem mutat.🤪

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Jún 2., 2019, időpont: 4:36 (PDT időzóna szerint)

Edina rajongói teljesen odavannak az őszinte kiírásért, és arról írtak neki a videó alatt, hogy milyen szupernek tartja, amiért ezeket a dolgokat is bemutatja.

„Ügyes vagy Edina! Nem csak a szépet és a jót mutatod, hanem a szürke hétköznapokat is… Talán ezek láttán többen ihletett kapnak és nem csak kritizálni fognak!”

„Annyira bírom az őszinteségedet és a közvetlenségedet Edina!”

Nálad is így néz ki a nagytakarítás?

Még több

Szépség