60 ezer forintot fizetett egy hajfestésért, borzalmas lett az eredmény

Úristen, ez nagyon durva!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Fogadjunk, hogy a legrosszabb beauty-rémálmod, hogy négy órát töltesz a fodrásznál a semmiért, úgy, hogy a végén silányabb minőségű frizurával távozol, mint ahogy érkeztél. Ja, és persze extra drága is volt. Ugye eltalátuk? Képzeld, egy brit csajnak ez nem csupán egy rossz álom, hanem maga a valóság!

A lány egy brit szülőknek szóló oldalon, a Mumsneten osztotta meg a szörnyű élményét Hair Hell, azaz hajas pokol név alatt. Elmesélte, hogy a Saks nevű fodrászatban volt időpontja egy ombre-balayage festésre és vágásra. A szalonban viszont meglepve tapasztalta, hogy a fodrásza nemcsak egyedül vele, hanem két másik vendéggel is egyszerre foglalkozik. Ennek persze meg is lett az eredménye: a festés nem jött össze, a haját pedig tök egyenletlenül vágta le. Mindez pedig 175 fontjába, vagyis több, mint 60 ezer forintjába került!

A nő persze le is fotózta a katasztrofális eredményt, a képeket pedig szintén csatolta a posztjához.

Persze rögtön érkezett egy seregnyi komment, amikben a többiek biztatták a lányt, hogy mindenképpen reklamáljon a szalonnál.

  • „Megőrültél, ha nem szólsz nekik. A szín a fejed felénél kezdődik, borzalmasan rossz munkát végeztek.”
  • „Te szegény, mennyire szörnyű élmény lehetett. Menj vissza és kérd, hogy csinálják meg újra, plusz a pénzt is adják vissza, hogy kompenzáljanak a stressz és a kellemetlenségek miatt.”
  • „Én totál reklamálnék a helyedben.”
  • „A tapasztalataim szerint, ha visszamész és megmondod a fodrásznak, hogy nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor mindent megtesznek, hogy kijavítsák a hibát.”

Hát igen, ez a reklamálás elég logikus megoldásnak tűnik…bNeked volt már hasonlóan brozalmas haj-élményed?

Címkék: borzalmasan néz ki elrontott frizura elrontott hajvágás fodrász frizura haj sokkoló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.