60 ezer forintot fizetett egy hajfestésért, borzalmas lett az eredmény

Úristen, ez nagyon durva!

Fogadjunk, hogy a legrosszabb beauty-rémálmod, hogy négy órát töltesz a fodrásznál a semmiért, úgy, hogy a végén silányabb minőségű frizurával távozol, mint ahogy érkeztél. Ja, és persze extra drága is volt. Ugye eltalátuk? Képzeld, egy brit csajnak ez nem csupán egy rossz álom, hanem maga a valóság!

A lány egy brit szülőknek szóló oldalon, a Mumsneten osztotta meg a szörnyű élményét Hair Hell, azaz hajas pokol név alatt. Elmesélte, hogy a Saks nevű fodrászatban volt időpontja egy ombre-balayage festésre és vágásra. A szalonban viszont meglepve tapasztalta, hogy a fodrásza nemcsak egyedül vele, hanem két másik vendéggel is egyszerre foglalkozik. Ennek persze meg is lett az eredménye: a festés nem jött össze, a haját pedig tök egyenletlenül vágta le. Mindez pedig 175 fontjába, vagyis több, mint 60 ezer forintjába került!

A nő persze le is fotózta a katasztrofális eredményt, a képeket pedig szintén csatolta a posztjához.

Persze rögtön érkezett egy seregnyi komment, amikben a többiek biztatták a lányt, hogy mindenképpen reklamáljon a szalonnál.

  • „Megőrültél, ha nem szólsz nekik. A szín a fejed felénél kezdődik, borzalmasan rossz munkát végeztek.”
  • „Te szegény, mennyire szörnyű élmény lehetett. Menj vissza és kérd, hogy csinálják meg újra, plusz a pénzt is adják vissza, hogy kompenzáljanak a stressz és a kellemetlenségek miatt.”
  • „Én totál reklamálnék a helyedben.”
  • „A tapasztalataim szerint, ha visszamész és megmondod a fodrásznak, hogy nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor mindent megtesznek, hogy kijavítsák a hibát.”

Hát igen, ez a reklamálás elég logikus megoldásnak tűnik…bNeked volt már hasonlóan brozalmas haj-élményed?

Még több

Szépség