Channing Tatum elképesztően cuki dolgot posztolt

Készülj fel, mert olvadozni fogsz!

Channing Tatum elképesztően cuki dolgot posztolt

Channing Tatum posztjai általában felrobbantják az internet: hol a meztelen felsőtestétől ájulnak el a követői, máskor pedig azoktól az édes üziktől, amiket barátnőjének, Jessie J-nek ír ki az Instájára. De ha azt hitted, hogy ennél jobban nem tudja kiakasztani a cukiságmérődet, akkor tévedsz!

Instagram / @ channingtatum

A szexi színész a hétvégét kislányával töltötte, és felkerült pár új fotó is a közösségi oldalaira a programjaikról. A kis Everly szelfizett az apukájável vicces emojis kalapban Chan Insta-sztorijában, a másik képen pedig éppen tündérruhában ugrál egy trambulinon.


A színész gyönyörű posztot is írt kislánya fotója alá: „Te és én együtt vágtatunk át a tündérmeséken. Induljunk!” Everly egyébként május 31-én ünnepelte hatodik születésnapját, szóval valószínűleg éppen ezt a nagy napot ünnepli Channel.

A kislányt anyukája, Jenna Dewan is felköszöntötte Instán, és ő is egy tündérruhás képet töltött fel róla. (Szóval nagyon úgy tűnik, ez Everly kedvenc szettje!)


„Nos… Ma 6 éves lett a kis tündérem! Teljesen elárasztanak ma az érzelmeim és a büszkeség! Evie, varázslatos vagy, bölcs, vicces és erős. Mindennap tanítasz valamit” – írta Jenna.

Még több

Szépség