Így készíts göndör frizurát a sztárfodrász szerint

Kucsera Zsolt göndör hajon mutatta be a megújult L’Oréal Professionnel Tecni.Art hajformázók szuper hatását. A sztárfodrász tippeket is adott a Cosmo-lányoknak, hogyan lehet csodás göndör frizkójuk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A L’Oréal Professionnel nagyköveteként milyen feladataid vannak?

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy évek óta szoros együttműködésben dolgozom a L’Oréal Professionnellel. Azonnal értesülök a legfrissebb újdonságokról, és ezt közvetíteni tudom a vendégeimnek. Így hitelesen tudom képviselni a márkát a vendégeim és a fodrászok felé. Évente készül egy, az aktuális trendeket bemutató kollekciós fotózás, ami egy jó lehetőség számunkra, hogy bemutassuk az éppen aktuális hajdivatot. Emellett egy másik feladatom a L’Oréal Akadémiára jelentkező fodrászok oktatása és képzése.

Mi inspirált abban, hogy göndör hajat készíts a modellednek az új kollekció bemutatásához?

Szeretek göndör és hullámos hajjal dolgozni. A modellem haja is természetes hullámos volt, így mindenképpen ezt szerettem volna hangsúlyozni és előtérbe hozni.

A L’Oréal Professionnel megújult termékei közül melyek a kedvenceid, amit minden Cosmo-lánynak ajánlanál?

A Transformer Texture gél az egyik kedvencem, ami volument ad a hajnak és fixálja a textúrát. A másik pedig a Ring Light fényfokozó spray.

Ha ki kellene emelni az idei év 3 legmeghatározóbb frizuratrendjét, szerinted mi lenne az?

Az egyik mindenképpen a frufru, ami ízlés szerint lehet rövidebb vagy hosszabb, homlok és arc körül rövidebbre vágott forma. A másik a textúra készítése hajsütővassal vagy egyéb technikával, megfelelő finish termékek használata mellett. A harmadik pedig a copf, laza kócos formában.

Mi a kedvenc hajformázási technikád, amit bárki elsajátíthat otthon?

A laza hullámok struktúrálása a Tecni.Art Tranfromer Lotion termékével: vékony tincseket tekerj az ujjaidra és szárítsd meg hajszárítóval. A másik a laza hullámok sütése kúpvassal.

Honnan lehet tudni, hogy valakinek milyen frizura áll a legjobban? Milyen szempontokat szoktál figyelembe venni?

Ez egy elég összetett dolog, hiszen figyelembe kell venni a vendég stílusát és a kisugárzását. De emellett nagyon fontos az arcforma és a haj aránya – az egyensúlyt kell keresni, hogy minél jobban harmóniába kerüljön a haj és az arc.

Milyen tippeket tudnál adni ahhoz, hogy valakinek egész nap tartósan göndör maradjon a frizurája, ha az illetőnek vékonyszálú és egyenes haja van?

Első lépes a megfelelő hajápoló termék kiválasztása, mert már ez is sokat segít a vékonyszálú hajon. Ezután a hullámok elkészítése és ennek fixálása. Ezeket a hullámokat készíthetjük vizesen vagy szárazon, de fontos, hogy ennek megfelelő termeket használjunk. Majd az elkészült hullámokat texturizálhatjuk különféle púder spray-vel és vagy lakkal.

Mik a legjobb tippjeid a göndör hajú lányoknak a frizurájuk ápolásához és formázásához? Hogyan tudják elérni, hogy a fürtjeik ne kuszálódjanak össze a nap végére? 

A göndör haj általában kicsit szárazabb, vízhiányos, ezért szükséges a hidratálása. Az ápolása is nagyobb odafigyelést és gondoskodást igényel. Ezen van a hangsúly: a megfelelő ápolással már elkerülhető a haj és a hajvég szöszösödése, kócolódása. Ha mégis úgy érzi az illető, hogy a haja fénytelen és szöszö,s segíthet rajta olajjal vagy nem kimosandó ápolóval. 

Címkék: göndör haj hajformázók interjú kucsera zsolt L’oréal Professionnel megújult kollekció sztárfodrász Tecni.Art új kollekció

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.