Megvan az új Grumpy Cat!

Ha ez lehetséges, még morcibb a pofija, mint az eredetinek.

Neked is Grumpy Cat az egyik kedvenc mémed? Nem csoda, mivel egyszerre vicces és cuki volt a folyton mérges arckifejezésével. Úgyhogy ahogyan az internet nagy részét, biztos téged is nagyon megrázott, amikor kiderült, hogy a morcos cica sajnos az örök vadászmezőkre távozott.

via GIPHY

De ne aggódj, már meg is lett az utódja! Grumpy Cat életében is sok mérges pofijú állatot fedezett fel a net, szóval nem meglepő, hogy ismét felbukkant egy, még az eredeti macseknál is mogorvábbnak tűnő cica. Ő lenne Louis, a hat éves perzsa macska Texasból. Már most hatalmas rajongótábora van, hiszen ötezren követik Instán. Bár ez persze eltörpül Grumpy Cat 2,7 millió fanjától.

Louis gazdija, Michelle Alexis elmesélte, hogy az emberek gyakran kérdezik őt a macska fura arckifejezéséről. „Louis fajtiszta perzsa cica, de az emberek folyton megkérdezik, hogy van-e valami rendellenessége, mert úgy gondolják, hogy az arcvonásai nem mindennapiak, pedig Louis tökéletesen normális. Azt is hozzátette, hogy az emberek gyakran hasonlítják a kis kedvencét egy öregemberhez!

De egyébként fény derült arra is, miért vághat folyton mérges arcot a cica: nem igazán jön ki jól Michelle másik macskájával, Monae-vel. „Amikor Monae még csak kisbaba volt, de Louis már felnőtt, Monae akkor is legalább két hónapon keresztül szekálta. De Louis minden további nélkül elviselte. Bár mindenki a következő Grumpy Catnek hívja, valójában nagyon édes, boldog és játékos – mondta Michelle.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Looking up at my mama 😍

@ louisandmonae által megosztott bejegyzés, Szept 6., 2017, időpont: 8:51 (PDT időzóna szerint)

Szerinted lehetséges, hogy tényleg Louis lesz az új Grumpy Cat?

Még több

Szépség