Mi teszi tökéletessé a tökéletes rúzst?

A tökéletes matt rúzst kerestük a Festy in Style bloggerével, Festyvel. De vajon mi teszi tökéletessé a tökéletes rúzst?

Mi teszi tökéletessé a tökéletes rúzst?

A tökéletes rúzs kiválasztása nem egyszerű feladat, ha a textúrák között otthonosan is mozgunk nehézséget okozhat a megfelelő árnyalat megtalálása vagy éppen fordítva. Ha az ajkunk hajlamos a kiszáradásra, célszerű krémesebb állagú rúzst választanunk, amelynek magasabb az ápoló olaj tartalma. A matt változatok általában kevésbé ápolnak, viszont nagy előnyük, hogy tartósak, kevésbé maszatolódnak, noha előfordulhat, hogy enyhén szárítanak, vagy problémás az eltávolításuk.

A Guerlain a magas minőség mellett mindig ügyel a gyönyörű csomagolásra és a könnyű használatra, formulái pedig egyedülállóak. A márka kreatív csapatának sikerült megalkotnia a tökéletes matt rúzst, amely tartós, eközben gyengéden ápolja, hidratálja ajkainkat.

Festyvel készítettük el legújabb sminkvideónkat, amelyben bemutatja milyen egyszerű az új Rouge G Matte-ok használata…

2009-ben a Guerlain bevezette a Rouge G -t, melynek csomagolását egy ékszerhez hasonlóan alakították ki. A Rouge G különlegessége, hogy csomagolásában dupla tükröt rejt, így lehetővé teszi a tökéletes mosoly elérését a nap bármely szakaszában, könnyedén. A rúzs nem csak csomagolásában, de formulájában is igazi ékszer. Táplálja, kisimítja, lágyítja és feltölti az ajkakat, miközben gyönyörű színei életre keltik mosolyod.

A rúzsok rúzsaként emlegetett Rouge G a Guerlaintől, idén tavasszal 8 vadonatúj, észbontó közép matt árnyalattal jelentkezik… Egy rúzs, amely élettel teli, sosem unalmas!

A Rouge G fantasztikus színárnyalatai mögött egy olyan férfi áll, akit a nők csodálatáról ismerünk: Olivier Echaudemaison, a Guerlain smink kreatív igazgatója.

Meggyőződése szerint: „Minden nő különleges, az általa kiválasztott árnyalat pedig kizárólag a sajátja.” Ezekre a hölgyekre gondolva a színek virtuóza 12 váratlan árnyalatot alkotott meg, amelyek közül,

8 Magyarországon is kapható! Intenzív vörösek, rózsás nudeok, élénk korallok és pinkek emelik ki egyéniségünket, emellett kényeztetik ajkainkat. Intenzíven pigmentált, tündöklő, félmatt finish, ezek az új Rouge G Matte-ok!

Kiválaszthatjuk kedvenc árnyalatunkat, és az ezekhez illő tokot! A rúzstokokat a híres párizsi ékszerész Lorenz Bäumer tervezte, amelynek az aktuális 2019-es kiadásában monokróm bőrhatású mintával találkozunk.

Az erőteljes, gazdag színek változtatják a Rouge G tokjait couture kiegészítőkké.  Egy tok, egy szín, egy nő és mindenekelőtt egy összetéveszthetetlen stílus; a személyre szabott rúzstok egy ékszer, tökéletes kiegészítő önmagában is.

A Guerlain 8 szikrázó árnyalattal és a közép matt finish-sel garantálja az intenzív pigmentációt, ugyanakkor a kényelmes viseletet. Rúzsai különleges textúrájának köszönhetően a gyönyörű, telt színek mellett az ajkunkat is megfelelően ápolják. A hialuron savval gazdagított formula felelős az ajkak ápoltságáért, a fekete köménymag olaj tápláló, regeneráló és antioxidáns hatású, a fáraók olajaként is ismert. Ezen összetevők a Rouge G Matte-ok elixirjei, amelyek gondoskodnak az ajkak puhaságáról és megfelelő hidratáltságáról.

Válaszd ki te is kedvenc színeidet a csodásan telt pink, vörös, nude és korall árnyalatok közül, majd válassz hozzájuk egy tokot, vagy akár többet is, a hangulatodnak megfelelően!

Még több

Szépség