A bob frizura, amit Marvel kapitány ihletett

A L’Oréal Professionnel nagykövete, Dudás Attila természetes bob frizurát álmodott meg a legújabb kollekció bemutatásához. A sztárfodrásszal készült interjúból kiderül, mi inspirálja leginkább, de az is elárulta, hogy érheted el, hogy egész nap dús maradjon a frizurád.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Milyen feladatokkal jár a L’Oréal Professionnel nagykövetének lenni? 

A L’Oréal nagykövetének lenni igen megtisztelő feladat. A márka megköveteli, hogy magas szinten képviseljük a L’Oréalt, mint szakmailag, mint pedig üzleti szinten. A feladatok közé tartozik az új kollekciók elkészítése évente, a termékbevezetésekben-, itthoni és külföldi bemutatókon való részvétel, valamint a L’Oréal Akadémián a fodrászok oktatása.

A L’oreál Professionnel megújult termékei közül melyek a kedvenceid, amit minden Cosmo-lánynak ajánlanál?

Azt mondhatom, hogy az egész családot nagyon kedvelem, de ha ki kellene emelnem egy-két terméket, akkor a L’Oréal Tecni.Art Beach Waves, illetve a Transfromer Texture gél-hab lenne az. Mindkettő alkalmas arra, hogy megváltoztassuk vele a hajunk textúráját.

Mi inspirált az új kollekcióhoz készített frizura megalkotásában?

Az inspirációimat mindig a zenéből, a videoklipekből és a filmekből merítem. Most nagy hatással volt rám a Marvel kapitány című film főszereplője, Brie Larson, aki nagyon szuggesztív, erős és karakteres. Olyan hajat szerettem volna, ami inkább csak kiegészíti a modellem egyéniségét.

Rövid bob fazonon mutattad be, hogyan lehet izgalmassá tenni a haj textúráját. Miért pont erre a fazonra esett a választásod?

A formát azért választottam, mert a haj vonalai kiemelik az arc csontozatát és ettől erőteljesebb lett a modell kisugárzása.

Melyek a kedvenc női frizuráid?

Nincs egy kedvenc frizurám, mert minden hajban találok izgalmasat vagy épp én teszem azzá. Mindig az egyensúlyra és a szépségre törekszem a munkám során. Minden hajat szeretek – mondhatni olyan vagyok, mint gombóc Artúr a csokival.

Az arcforma fontos szempont a frizura kialakításában. Az egyes arcformákhoz te milyen frizurákat javasolsz?

Nemcsak az arcforma hanem a testalkat is nagyon fontos egy frizura kiválasztásánál. Én azt vallom, hogy a hajunk a testünk meghosszabbítása, aminek az életformánkhoz is igazodnia kell. Egy jó fodrásszal és a vele való konzultációval biztosan olyan frizuránk lesz, ami igazán illik hozzánk.

Mindenki szeretne dús hajkoronát. Hogyan lehet elérni, hogy a nap folyamán ne lapuljon le a haj?

Az úgynevezett púder spray-eket, szárazsamponokat ajánlom, de például a L’Oréal Techi.Art Super Dust volumennövelő por is lendületet ad a hajnak, illetve megemeli azt a fejbőrtől. Napjában többször is használhatjuk ezeket a termékeket. A női táskákban mindig legyen helye egy kisméretű hajlakknak is, amivel napközben igazítani tudjuk a frizuránkat. Mielőtt professzionális terméket vásárolnánk, a legfontosabb, hogy kérjük szakember tanácsát a termék kiválasztásában és annak helyes használatában.

Címkék: bob Dudás Attila frizura haj L’oréal Professionnel megújult nagykövet sztárfodrász Tecni.Art termékek új kollekció

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.