Horoszkóp: Június 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Horoszkóp: Június 11., Kedd

Kos

Úgy érzed, ma mindenki a te idegeiden táncol, és nincs is más céljuk, mint felhúzni téged. A valóság viszont az, hogy te vagy ma kicsit rossz passzban és neked kéne sokkal türelmesebbnek lenned…

Bika

Annyira jó volt a hétvégéd, hogy a legutolsó dolog, amire most vágysz, az a meló. Sajnos nem tudod megúszni, szóval sokkal könnyebben átvészelheted a napot, ha nem puffogsz ezen folyton, hanem haladsz a dolgaiddal.

Ikrek

Szuper hangulatban indítod a napot, de egy flegma beszólás, agresszív megnyilvánulás azonnal kizökkent ebből. Szerencsére délutánra sikerül valamennyire visszanyerned a jókedvedet, holnapra pedig teljesen el is felejted a konfliktust.

Rák

Már csak nagyon keveset kell kibírnod a nyári szabidig, de pont most olyan lassan telik az idő, hogy alig bírod elviselni a melós napokat. Most nagy szükség lesz a rejtett tartalékaidra, kitartást!

Oroszlán

Ha azt szeretnéd, hogy ma minden projekt, feladat, amiben benne vagy, meglegyen, neked kell a kezedbe venned az irányítást. Ez nem azt jelenti, hogy egyedül csinálj mindent, de kénytelen leszel összefogni a folyamatokat.

Szűz

Készülj, mert ma több kissebb-nagyobb konfliktusba keveredhetsz! Úgy érzed, hogy te csak áldozat vagy és mindenki rajtad vezeti le a feszkót, de te is legalább annyira stresszes vagy, mint a kollégáid, szóval próbálj meg megértőbb lenni.

Mérleg

Ma kicsit nehezen megy a kommunikáció a környezeteddel. Gyakran keveredhetsz félreértésekbe, de legtöbbször már az is gondot okoz, hogy beszélgetést kezdeményezz. Ez nem a te napod, van ilyen, ne tulajdoníts neki ennél nagyobb jelentőséget!

Skorpió

Ma a szokásosnál is türelmetlenebb vagy, pedig semmilyen határidő nem sürget, mégis úgy érzed, nem haladsz, mindenki csak feltart. Tölts minél több időt a szabadban, sétálj nagyokat, délután pedig iktass be egy extra edzést. Jót fog tenni!

Nyilas

Csakis a te döntéseden múlik, hogy a simulékony kiscica énedet vagy a harcos amazont engeded szabadjára. Ettől függ, hogy egy nyugis, de kompromisszumokkal teli napod lesz, vagy végig vitázod az egészet.

Bak

Fontos, hogy jól osztd be ma az energiádat és az idődet. Ha nagy lendülettel indítod a napod és még egy kávészünetet sem tartasz, hamar kifáradsz és nem bírod majd a túlórázást, amire valószínűleg ma számíthatsz…

Vízöntő

Brutális lendülettel és energiával indítod a napot, így nem csak azt sikerül megcsinálnod, amit betervezel, de még előre is tudsz dolgozni kicsit. Sőt, a bevásárlás és az edzés is simán beleférhet!

Halak

Ma kivételesen egyáltalán nem érdekelnek mások érzései, problémái. Úgy érzed, eleget foglalkozol a környezeteddel és most ideje magaddal is törődnöd! Ez abszolút rendben van, de azért nem kell mindjárt meg is bántani mindenkit…

Még több

Szépség