Kiderült, meddig lesz szabadságon Meghan hercegné

Nem sieti el visszatérését, az tuti…

Kiderült, meddig lesz szabadságon Meghan hercegné

Biztos te is megörültél, amikor Meghan hercegné végre a nyilvánosság elé állt kisfia, Archie születése óta először, és azt remélted, hogy ez a hivatalos visszatérésének a jele. Azonban rossz hírünk van, mert Meg csak egy napra szüneteltette a szabadságát, és nem tervezi, hogy újra részt vegyen a hivatalos royal eseményeken egészen őszig.

Szombaton is csak II. Erzsébet királynő hivatalos születésnapja miatt tett kivételt, hiszen a hatalmas londoni rendezvényen neki is részt kellett venni férje, Harry herceg oldalán. (Persze, a kis Arcihe-t otthon hagyták a fiatal szülők.) Természetesen mint mindig, most is csodásan festett az eseményen, és úgy látszott élvezte is, hogy egy kicsit megint a rivaldafényben lehetett.

Pedig a hivatalos visszatérése még várat magára, de azért valószínűleg ő is meg fog még jelenni pár hasonló eseményen, ugyanúgy mint Kate is tette, kisfia Louis herceg születése után. „Nagyon fontos volt neki, hogy ott legyen a Trooping the Colour eseményen a királynő iránt érzett hatalmas tisztelete miatt. Azt követi, amit Kate is tett az ő szülési szabadsága alatt, és csupán pár elintéznivaló kedvéért fog csak megint a nyilvánosság elé állni, de teljesen csak az év végén fog munkába állni.” – nyilatkozta egy hozzájuk közel álló forrás.

Az biztos, hogy sok kötelezettség és feladat fog még a hercegnére várni, hiszen az év elején magától a királynőtől kapta meg a Brit Nemzeti Színház ügyeinek intézését, ami hatalmas megtiszteltetésnek számít. Izgalmas, igaz? Addig is viszont Meg szeretné a legtöbb időt nyugalomban eltölteni a családjával, hogy később majd a lehető legjobb munkát végezhesse.

Még több

Szépség