Kylie Jenner bulijáról beszél ma mindenki

Egy népszerű sorozat inspirálta az eseményt. Kitalálod, melyik?

Kylie Jenner bulijáról beszél ma mindenki

Végre visszatért A szolgálólány meséje a harmadik évaddal, aminek rengeteg fan örült – például Kylie Jenner is. Szóval a sztárcsaj jól meg is ünnepelte a sorozat indulását, méghozzá azzal, hogy egy ilyen témájú szülinapi bulit szervezett legjobb barátnőjének (nem, nem Jordyn Woodsnak!). Úgyhogy Stassie Karanikolaou Gileádban érezhette magát a 22. születésnapján!

Ha esetleg még nem lennél képben a Hulu sorozatával, akkor gyorsan összefoglaljuk neked: egy utópikus sztoriról van szó, méghozzá egy olyan világról, ahol a férfiak megfosztják a nőket a jogaiktól, sokakat szolgálólány sorba kényszerítenek, és elveszik tőlük a gyerekeiket. Ez nem éppen egy vidám történet, ugye?

Úgyhogy ha nem érted, Kylie hogyan választhatta ezt a szülinap témájának, akkor ne aggódj, mert sokan így vannak ezzel. A fanok ugyanis teljesen elárasztották a netet a felháborodott kommentekkel, miszerint a Jenner-lánytól ez teljesen érzéketlen lépés volt.

„Az, hogy Kylie Jenner A szolgálólány meséje témájú bulit rendezett, arra késztet, hogy egy busz elé sétáljak” – írta egy twitteres. Mások pedig arról írnak, hogy valaki szólhatna a sztárnak, hogy tulajdonképpen azt ünnepelte meg a partiján, hogy szolgasorba kényszerítik azért, hogy gyerekeket szüljenek…

Szerinted is túlzás volt ez a buli?

Még több

Szépség