Sophie Turner és Maisie Williams kavartak?

Barátság extrákkal?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sophie Turner és Maisie Williams kavartak?

Bár a Trónok harcának már egy ideje vége van, Sophie Turnert azért még az új filmje, az X-Men: Sötét Főnix promózása közben is folyamatosan a sorozattal kapcsolatos kérdésekkel bombázzák.

Így már megtudhattad például, hogy Sophie férje, Joe Jonas összekeverte a színésznőt a dublőrével, akit majdnem meg is csókolt! De úgy tűnik, ennél sokkal több smárolás folyt a GoT forgatásán. Mivelhogy Sophie elárulta, hogy ő és a BFF-e, Maisie Williams csókolózni próbáltak, akárhányszor alkalmuk volt rá!

Sophie Conan O’Brien talk show-jában szerepelt, ahol a műsorvezető a két lány barátságára terelte a témát. „Voltak páran, akik, mivel olyan szoros a barátságotok, hogy azt gondolták, esetleg jártok…”– vetette fel Conan.

„Ó, ezzel mi totál tisztában voltunk, úgyhogy rá is játszottunk. A forgatás alatt, ha volt egy közös jelenetünk, akkor megpróbáltuk a jelenet közepén megcsókolni egymást, hogy lássuk, hogyan reagálnak a többiek. De mivel a Trónok harcáról beszélünk, ahol simán van vérfertőzés, ezért senki sem akadt ki a dolgon – mesélte Sophie. LOL!

„Valószínűleg ez volt a sorozat legártatlanabb része” – tette még hozzá. De Conan még nem jutott túl a témán, úgyhogy azt kérdezte Sophie-tól, hogy „az volt a célotok, hogy viccből azt higgye mindenki, hogy egy pár vagytok?” Mire Sophie rávágta: „igen, néha csak úgy kedved támad smárolni a legjobb barátnőddel.”  Ööö… oké.

Címkék: barátság BFF csók csókolózás Game of Thrones kavarás legjobb barátnők maisie williams sophie turner trónok harca

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.