Ilyen luxusban nyaral Diana hercegnő unokahúga

Szívesen helyet cserélnénk Lady Kitty Spencerrel…

Ilyen luxusban nyaral Diana hercegnő unokahúga

Diana hercegnő unokahúga a legjobb barátnőjével, Emma Weymouth-szal nemrég marokkói vakációra indult, ahol eléggé fényűző körülmények között élvezi a nyugalmat. Lady Kitty a nyaralás első pillanatától kezdve elárasztotta félmillió követőt számláló Insta profilját, szebbnél szebb Marrakesh-ben készült fotóival.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

First time in Morocco 🤗 I’ve always wanted to visit & it’s just as magical as I imagined 🌴 (Photos and hairstyling obviously by my bestie @emmaweymouth 😇)

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés, Jún 10., 2019, időpont: 10:13 (PDT időzóna szerint)

Állítólag az úticél kiválasztása Idris Elba esküvőjéhez köthető, a tavalyi év legszexibb férfija címet elnyerő színész ugyanis április végén itt mondta ki a boldogító igent kedvesével, Sabrina Dhowre-ral. Valószínűleg megtetszett nekik a lagzi helyszíne, ezért repültek épp ebbe az egzotikus országba.

Egyébként Lady Kitty és Emma is modellkednek a Dolce&Gabbananak, így persze tökéletesen beállított Insta-posztokkal árasztják el a közösségi médiát. A fotók aláírásaiból megtudhatjuk, hogy egy hatalmas és nagyon autentikus marokkói birtokon laknak, szökőkúttal a belső udvaron, szebbnél szebb árkádokkal és egy hatalmas parkkal, amihez tó és medence is tartozik. A fényűzést persze meg kell fizetni: ezért a gyönyörű lakóhelyért nem kevesebb, mint kétezer fontot – azaz több mint hétszázezer forintot- fizetnek éjszakánként, ami egy több hetes nyaralás esetében kemény milliókat jelent.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌸🌸 Morocco 🌸🌸

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés, Jún 10., 2019, időpont: 1:19 (PDT időzóna szerint)

Az kiderült a posztokból, hogy teljesen lenyűgözte őket a környezet, ahogyan Lady Kitty is írja: „Először vagyok Marokkóban. Mindig is el akartam jutni ide és tényleg annyira varázslatos, amennyire elképzeltem.”

A modellek minden pillanatukat megörökítik és a kommentekből ítélve imádják egymást és a közös kiruccanásukat. Emma például Lady Kitty egyik fotója alá ezt posztolta: „Imádlak. Rengeteg élményt éltünk át közösen ma!” – mire a következő válasz érkezett a legjobb barátnőtől: „A legjobb. Nagyon nagyon szeretlek!”.

Még több

Szépség