Meghan hercegné teljesítette a fanok egyik legnagyobb álmát

Végre!

Meghan hercegné teljesítette a fanok egyik legnagyobb álmát

Meghan hercegné, amikor még nem a royal család tagja volt, nemcsak színészként dolgozott, de volt egy nagyon sikeres blogja is, a The Tig. Ezt az oldalt sajnos már nagyjából két éve nem tudod elérni, de ha hiányzott az újságíró Meg, akkor hatalmas hírünk van. A hercegné ugyanis vendégszerkesztője lesz a brit Vouge szeptemberi számának!

Egyébként ez nemcsak azért nagy dolog, mert Meghannek ez nem tartozik a hercegi elfoglaltságai közé, hanem azért is, mert a szeptemberi kiadás a legfontosabb az évben. Ez a lapszám mutatja be az őszi-téli trendeket, és elképesztően sok időbe és munkába telik tökéletesíteni.

De az Us Weekly magazin szerint Meg azon kívül, hogy szerkeszti a magazint, még egy véleménycikket is ír majd! De vajon mi lesz a téma? Végre pontot tesz a Katalin és közte folyó viszálynak? Vagy inkább Donald Trump ellen áll ki? De az is lehet, hogy valami teljesen másról fog szólni az írása…

A hercegné egyébként még jó néhány nőt megkér majd arra, hogy írják meg a saját véleménycikkeiket. (A szerzőkről is indulhat a tippelés: Priyanka Chopra? Serena Williams? Valaki, aki nem is Meghan barátnője?) Ezen kívül pedig készítenek Megről néhány vadiúj képet, amik megjelennek majd a magazinban. A fotózás, ha minden igaz, jövőhéten lesz a Frogmore Cottage-ban. Szóval még az is lehet, hogy Harry és Archie is feltűnnek majd a képeken!

Még több

Szépség