Selena Gomez ultradögös legújabb fotóin

Elhoztuk a legfrissebb képeket az énekesnőről, amiken csak úgy ragyog!

Selena Gomez ultradögös legújabb fotóin

Selena Gomez elég nehéz időszakon ment keresztül: nem elég, hogy a nagy egymásra találás után ismét szakítottak Justin Bieberrel, de azt is végig kellett néznie, hogy az énekes villámsebességgel nősült meg. Azonban úgy tűnik, Sel végleg Bieber-mentesítette az életét, hiszen a napokban törölte őt az Instájáról. (Csendben jegyezzük meg: már nagyon ideje volt!) És hogy mennyire jól van, azt legújabb képei is tökéletesen bizonyítják.

Az énekesnő tegnap New Yorkban jelent meg a The Dead Don’t Die című film premierjén (naná, hogy ő is szerepel benne), ahol csak úgy sugárzott a vörös szőnyegen. A választása egy fekete, tollas Celine ruhára esett, ami azért is különösen jó döntés volt, mert szuperül passzolt a sötét humorú filmhez.

Us Getty Images

Az extrém femme fatale szett mellé visszafogott sminkre szavazott, és a kiegészítőket sem vitte túlzásba – szóval egyszerűen tökéletes volt a megjelenése. Jár a Cosmo-puszi a stylistjának, Kate Youngnak is, aki az Instán is megosztott egy videót Selenáról, mielőtt kilép a kamerák kereszttüzébe.

View this post on Instagram

#selenagomez in #celine

A post shared by Kate Young (@kateyoung) on

Még több

Szépség