Soha nem látott kép került elő Harryről és Meghanról

Mutatjuk is!

Soha nem látott kép került elő Harryről és Meghanról

Bár Meghan hercegné nemrég újra megjelent a nyilvánosság előtt, szó sincs arról, hogy máris visszatérne a szülési szabadságról! Harry felesége mindössze a Trooping the Colour, azaz Erzsébet királynő hivatalos születésnapja miatt hagyta otthon egy kis időre Archie-t, de a hírek szerint még sokat kell várni arra, hogy újra részt vegyen a hivatalos royal eseményeken.

Férje azonban gondoskodik róla, hogy Meg mindig vele legyen, még akkor is, ha éppen nem egy helyen tartózkodnak. Ez így most furán hangzik? Mindjárt elmagyarázzuk, hogyan lehetséges! Harry nemrég Nepál miniszterelnökével és feleségével találkozott, a szemfüles fanok pedig kiszúrtak az erről készült fotók hátterében egy képet róla és Meghanról a Kensigton-palotában.

Ez a kép egyébként hivatalosan sosem jelent meg, de ez egyáltalán nem meglepő, hiszen nem ez az első eset, amikor a rajongók észrevettek sosem fotókat a royal párról, például van egy nagyon cuki bekeretezett kép róluk Erzsébet királynőnél is a Buckingham-palotában. Úgyhogy mindig alaposan csekkold a képeket, amik valamelyik royal palotában készülnek!

Vajon felbukkannak még ilyen fotók Meghanékról a neten?

Még több

Szépség