A megcsalási pletykák mentik meg Katalin és Vilmos házasságát?

Váratlan fordulatot vett a történetük!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A megcsalási pletykák mentik meg Katalin és Vilmos házasságát?

Márciusban lehetett először arról olvasni, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné házassága romokban hever, mert a herceg hűtlen volt. Az állítólagos szerető nem más, mint közös barátjuk, Rose Hanbury, aki nem mellesleg alig pár kilométerre lakik Cambridge-ék Anmer Hall-i otthonától. Habár ugyanazokban a körökben mozognak, egy ideje már kerülték egymást, valószínűleg a botrány miatt.

Egyes források szerint Vilmos herceg tagadta, hogy bármi történt volna közte és Rose között, és Katalin hercegné hitt férjének – a legfrissebb hírek szerint pedig tényleg kitaláció az egész botrány, Vilmos, Katalin és Rose csak azért nem perel, mert egyik lapnak sincs semmiféle bizonyítéka. Úgy döntöttek, elengedik ezt az egész felesleges drámát.

A hercegi párt nagyon megviselték a történtek, ám most arról érkeztek infók, hogy végső soron mindez jó hatással volt a házasságukra.

„Kiderült, hogy a megcsalásról szóló pletykák igazából jót tettek a kapcsolatuknak. Katalin hercegnét persze nagyon bántották ezek a híresztelések, és az is kiakasztja, ha arra gondol, egy napon a gyerekei elolvashatják ezeket a neten. A történtek miatt még jobban odafigyelnek egymásra és a házasságukra. Mindketten rájöttek, hogy érdemes gyakrabban leülniük beszélgetni, hogy ne távolodjanak el egymástól” – mondta el névtelenül a US Weekly magazinnak a hercegi pár egy barátja. Bár minden pletyka így turbózná fel a sztár-házasságokat.

Címkék: hűtlenség Katalin hercegné királyi család megcsalás rose hanbury válás vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?