Khloé Kardashian végre elárulta az igazat exéről

Azzal vádolják, hogy akkor jött össze a pasival, amikor Tristan még együtt volt az előző barátnőjével…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Khloé Kardashian végre elárulta az igazat exéről

Khloé Kardashian körül túlságosan is zajlik az élet! Nem elég, hogy az exe, Tristan Thompson megcsalta őt a tesója, Kylie Jenner legjobb barátnőjével, utána a volt férje is durvábbnál durvább sztorikkal állt elő a házasságukról. Most pedig Khloét vádolták meg azzal, hogy amikor összejött Tristannal, akkor igazából a pasi még nem volt szabad, szóval a Kardashian-lány a szeretője volt az elején!

Tristan ugyanis úgy jött össze a Khloéval, hogy a volt barátnője közben már gyereket várt tőle. És képzeld, ez a nő azt mondja, hogy ő akkor még nem szakított a kosarassal, amikor a pasi elkezdett kavarni a sztárcsajjal. Tehát az elején Khloé a harmadik fél volt a kapcsolatban! Durva, igaz?

Khloénak viszont elege lett az egész sztoriból, ezért kitálalt, és elmondta a saját verzióját is a dologról. A sztár több Insta-sztorin keresztül írta le, hogy ő mit tudott anno, és miket mondott neki Tristan, akinek kénytelen volt hinni.

„Szomorú vagyok, hogy egyáltalán posztolnom kell erről, de el kell mondanom a saját igazam. Egy vakrandin találkoztam Tristannal, amire ő akart eljönni. Egy közös barátunk szervezte meg. Pár randi után Tristan elmondta, hogy van egy exe, aki terhes. Természetesen emiatt nem feltétlenül akartam folytatni a randizást, vagy belekezdeni egy kapcsolatba vele. De Tristan elhitetette velem, hogy annak a kapcsolatnak már azelőtt rég vége szakadt, hogy mi megismerkedtünk volna, ezt a közeli barátai is megerősítették. Bizonyítékot is mutatott (egy írásos megegyezést kettejük közt), illetve felhívtak az ügyvédei is. A legjobb barátai, az üzlettársai, még az anyja is azt mondta, hogy már azelőtt szakítottak, hogy mi találkoztunk. Ez az én igazságom, amiben hittem és bíztam. Ha valamilyen oknál fogva ezek mégsem tények, abban az esetben nagyon sajnálom, hogy Tristan és a hozzá közel állók hazudtak” – írta Khloé, aki hozzátette, szerinte egy nő sem érdemli meg, hogy keresztül menjen azon, amin Tristan exe, vagy ő ment keresztül az elmúlt időszakban.

Tristan exe, Jordan Craig viszont továbbra is állítja, hogy ők együtt voltak, amikor a kosaras összejött Khloéval, de hogy mi a teljes igazság, az valószínűleg már soha nem fog kiderülni…

Címkék: Instagram khloe kardashian Tristan Thompson

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.