Hihetetlen, mit tett Kylie Jennerrel az anyukája

Most kivételesen nem a nővérek vesztek össze…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hihetetlen, mit tett Kylie Jennerrel az anyukája

Ha egy újabb Kardashian-dráma miatt kattintottál, akkor jó helyen jársz. Az eddigiekhez képest csak annyi a különbség, hogy most épp nem egy testvérpár veszett össze, hanem Kylie Jenner és az anyja, Kris Jenner. Az egész hiszti azért alakult ki, mert mindketten egymás háta mögött beszélték ki a másikat.

A probléma ott kezdődött, hogy Kris Jenner úgy gondolta, Kylie új irodája valójában az övé, és másik lányának, Kourtney Kardashiannak azt ecsetelte telefonon, hogy a Jenner-lány úgy viselkedik a helyen, mintha ő lenne a főnök. Később kiderült, hogy azért, mert az valójában Kylie irodája. Sőt mi több, Kris még lánya parkolóhelyét is elfoglalta, ami miatt utóbbi totálisan kikészült.

„Kicsit túlzásba viszi a dolgokat. Ez a Kylie Cosmetics” – mondta Kylie, aki egyébként egy szobát „bérel” anyjától, amíg a saját irodája elkészül. Épp ezért Kourtney úgy gondolja, tesója valójában kissé bunkó volt Krissel szemben, még akkor is, ha neki van igaza. „Senki nem mer neki semmit sem mondani, mert ő Kylie Milliárdos Jenner” – mondta Kourtney.

Szóval ezek szerint itt az irodák birtoklásánál több lehet a sérelem a lányokban, mert most Kourtney-ból azért csak kibukott egy kis féltékenység, amiért húga nemrég dollármilliárdos lett saját vállalkozásai miatt. A nagy veszekedést egyébként a Kardashianokról szóló realityshowban lehet látni.

Címkék: koutney kardashian kris jenner kylie jenner vita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.