Hihetetlen, mit tett Kylie Jennerrel az anyukája

Most kivételesen nem a nővérek vesztek össze…

Hihetetlen, mit tett Kylie Jennerrel az anyukája

Ha egy újabb Kardashian-dráma miatt kattintottál, akkor jó helyen jársz. Az eddigiekhez képest csak annyi a különbség, hogy most épp nem egy testvérpár veszett össze, hanem Kylie Jenner és az anyja, Kris Jenner. Az egész hiszti azért alakult ki, mert mindketten egymás háta mögött beszélték ki a másikat.

A probléma ott kezdődött, hogy Kris Jenner úgy gondolta, Kylie új irodája valójában az övé, és másik lányának, Kourtney Kardashiannak azt ecsetelte telefonon, hogy a Jenner-lány úgy viselkedik a helyen, mintha ő lenne a főnök. Később kiderült, hogy azért, mert az valójában Kylie irodája. Sőt mi több, Kris még lánya parkolóhelyét is elfoglalta, ami miatt utóbbi totálisan kikészült.

„Kicsit túlzásba viszi a dolgokat. Ez a Kylie Cosmetics” – mondta Kylie, aki egyébként egy szobát „bérel” anyjától, amíg a saját irodája elkészül. Épp ezért Kourtney úgy gondolja, tesója valójában kissé bunkó volt Krissel szemben, még akkor is, ha neki van igaza. „Senki nem mer neki semmit sem mondani, mert ő Kylie Milliárdos Jenner” – mondta Kourtney.

Szóval ezek szerint itt az irodák birtoklásánál több lehet a sérelem a lányokban, mert most Kourtney-ból azért csak kibukott egy kis féltékenység, amiért húga nemrég dollármilliárdos lett saját vállalkozásai miatt. A nagy veszekedést egyébként a Kardashianokról szóló realityshowban lehet látni.

Még több

Szépség