Hivatalos: Bradley Cooper és exe nem szerelemből maradtak együtt

Nagyon úgy tűnik, egy ideig még róluk fognak szólni a hírek…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hivatalos: Bradley Cooper és exe nem szerelemből maradtak együtt

Amióta kiderült, hogy négy év után szakított Bradley Cooper és Irina Shayk, azóta nem telik el nap anélkül, hogy ne jelenne meg egy újabb hír a különválásukról. Vagy azzal van tele a net, hogy a szupermodell hogyan próbálja magát túltenni a dolgokon, vagy pedig azzal, hogy ki lájkolta Irina szuperdögös Insta fotóit.

Egyelőre hivatalosan még senki sem támasztotta alá, hogy a szakításhoz Lady Gagának is köze lenne, az viszont szinte már tuti, hogy Brad és Irina a vége felé már nem is voltak szerelmesek egymásba, és már inkább csak egymást támogató partnerként éltek együtt. Persze, mivel az egykori sztárpár mindig is szigorúan privátként kezelte a magánéletüket, így igazán senki sem vette észre az erre utaló jeleket. Szóval a People bennfentesei szerint ez az oka annak, hogy nem lehetett tudni a kapcsolati problémáikról. „A románc átalakult egyfajta társas viszonnyá” – mondta a forrás.

Azt viszont az informátor sem tudja, hogy pontosan mikor változtak meg köztük a dolgok, de az biztos, hogy törődnek egymással, és főleg azzal, hogy mindent megadjanak közös gyermeküknek. „Tudták, hogy időbe kerül, amíg kidolgoznak egy tervet a kislányuk nevelésére. Mindketten imádják őt, és ott lesznek neki” – mesélte a bennfentes.

Ugye te is szurkolsz nekik, hogy békésen el tudjanak válni egymástól?

Címkék: bradley cooper irina shayk lady gaga szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.