Hivatalos: Bradley Cooper és exe nem szerelemből maradtak együtt

Nagyon úgy tűnik, egy ideig még róluk fognak szólni a hírek…

Hivatalos: Bradley Cooper és exe nem szerelemből maradtak együtt

Amióta kiderült, hogy négy év után szakított Bradley Cooper és Irina Shayk, azóta nem telik el nap anélkül, hogy ne jelenne meg egy újabb hír a különválásukról. Vagy azzal van tele a net, hogy a szupermodell hogyan próbálja magát túltenni a dolgokon, vagy pedig azzal, hogy ki lájkolta Irina szuperdögös Insta fotóit.

Egyelőre hivatalosan még senki sem támasztotta alá, hogy a szakításhoz Lady Gagának is köze lenne, az viszont szinte már tuti, hogy Brad és Irina a vége felé már nem is voltak szerelmesek egymásba, és már inkább csak egymást támogató partnerként éltek együtt. Persze, mivel az egykori sztárpár mindig is szigorúan privátként kezelte a magánéletüket, így igazán senki sem vette észre az erre utaló jeleket. Szóval a People bennfentesei szerint ez az oka annak, hogy nem lehetett tudni a kapcsolati problémáikról. „A románc átalakult egyfajta társas viszonnyá” – mondta a forrás.

Azt viszont az informátor sem tudja, hogy pontosan mikor változtak meg köztük a dolgok, de az biztos, hogy törődnek egymással, és főleg azzal, hogy mindent megadjanak közös gyermeküknek. „Tudták, hogy időbe kerül, amíg kidolgoznak egy tervet a kislányuk nevelésére. Mindketten imádják őt, és ott lesznek neki” – mesélte a bennfentes.

Ugye te is szurkolsz nekik, hogy békésen el tudjanak válni egymástól?

Még több

Szépség