Titkos randin fotózták le Katalint és Vilmost

A royal pár egy szuper romantikus délutánt töltött el együtt.

Titkos randin fotózták le Katalint és Vilmost

Pár héttel ezelőtt az egész világot sokkolták a pletykák arról, hogy Vilmos herceg szeretőt tart. Már csak azért is, mert az állítólagos harmadik fél nem más, mint Katalin egyik barátnője, Rose Hanbury. A napokban viszont végre kiderült az igazság a sztoriról, és a royal pár úgy döntött, hogy ideje előtérbe helyezni a kapcsolatukat, és több időt szentelniük egymásnak!

„Kiderült, hogy a megcsalásról szóló pletykák igazából jót tettek a kapcsolatuknak. Katalin hercegnét persze nagyon bántották ezek a híresztelések, és az is kiakasztja, ha arra gondol, egy napon a gyerekei elolvashatják ezeket a neten. A történtek miatt még jobban odafigyelnek egymásra, és a házasságukra. Mindketten rájöttek, hogy érdemes gyakrabban leülniük beszélgetni, hogy ne távolodjanak el egymástól” – nyilatkozta egy hozzájuk közel álló forrás.

Az máris biztos, hogy tényleg nem a levegőbe beszéltek, hanem komolyan gondolták, hogy több időt töltenek majd együtt, hiszen a fanok már le is fotózták őket egy romantikus vidéki randin. Vilmos herceg ugyanis elvitte Katalint a kedvenc helyére, a tóvidék terültére.

A royal pár egy luxusfogadóban szállt meg közvetlen a parton, ahol még az Inn on the Lake hely vezetőivel is találkoztak. A közös vacsora után pedig az éjszakát is ott töltötték ezen a szuper helyen. Persze kettesben…

Ugye milyen jó látni, hogy dolgoznak a házasságukon?

Még több

Szépség