Nincs most menőbb ennél a frizuránál!

A L’Oréal Professionnel nagykövete, Hajas László elárulta, mik azok a hajformázó termékek, amik nem hiányozhatnak a fürdőszobádból, sőt azt is megsúgta, milyen frizkóval hódíthatsz idén nyáron!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nincs most menőbb ennél a frizuránál!

A L’Oréal Professionnel nagyköveteként milyen feladataid vannak és mit jelent számodra ez a szerep?

Összesen öten vagyunk fodrászok az országban, akik a márkát képviseljük, ez egy megtisztelő rang! A feladataink közé tartozik a L’Oréal népszerűsítése mellett az új trendek és a termékek bemutatása.

A megújult Tecni.Art termékek közül mik a kedvenceid, amiket a munkád során is rendszeresen használsz?

Lényegében az összeset szeretem, ami volument csinál! A Transformer például az egyik nagy kedvencem, mert a vékonyszálú hajnak is olyan tartást ad, hogy puha is lesz tőle, ugyanakkor fantasztikus textúrát ad. Illetve a száraz haj formázásánál szerintem elengedhetetlen a Super Dust púderspray, ami formáz és extra texturát kölcsönöz a frizurának egy kis matt hatással.

Hogyan álmodtad meg a kollekcióban lévő három frizurát?

A francia nő volt a hívó szó. Könnyed, laza, természetes frizurákat szerettem volna készíteni, ami egyébként a mai trendeket is jellemzi. Amikor mostanában megkérdezi valaki tőlem, hogy mi a divat, azt szoktam mondani, hogy az, ahogy éppen kikelsz az ágyból, kicsit kócos, jól texturált!

Idén nyáron emellett milyen frizurák hódítanak?

Nagyon érdekes, mert idén a göndör, a hullámos és az egyenes egyszerre trendi, a kulcsszó tényleg a természetes hatás. Lehet rövid, vagy akár hosszú is, a lényeg, hogy ne látszódjon a fodrász keze nyoma, hogy minden szálat a helyére igazított.

 

Honnan inspirálódsz egy-egy új frizurához?

A szakmai oldalak mellett folyamatosan nézem az Instagramot, Facebookot és a Pinterestet. Teljesen más információkat tudok így begyűjeni a trendekről. A fodrászoldalak megmutatják az aktuális divatot, de ez nem mindig ér teljesen össze az emberek igényeivel, ízlésével, ezért szeretek a közösségi oldalakról is inspirálódni!

Mi a legnagyobb hiba, amit szerinted valaki elkövethet a hajával?

A hajformázásnál kritikus hibát igazából nem lehet elkövetni, nem úgy, mint az otthoni hajfestésnél! Szerintem inkább itt hibáznak a legtöbben. Én mindenkinek azt szoktam tanácsolni, hogy nagy frizuraváltás előtt menjen el egy parókaüzletbe, és nézze meg, milyen fazonok és színek állnak jól neki, és mi az, amit tényleg magáénak érez. Így maradandó károsodást nem tud okozni a hajának.

Ha egy dolgot tanácsolhatnál a Cosmo-lányoknak, mi lenne az?

Nagyon fontos, hogy nem csak a hajápolásnál, de a formázásnál is figyelembe kell venni mindenkinek, hogy milyen típusú és minőségű a haja, és ennek tükrében kell kiválasztania a megfelelő hajformázó termékeket is!

Címkék: hajas lászló hajformázás l'oréal l'oréal professionnel mesterfodrász Tecni.Art

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség