Ezek lesznek a fesztiválszezon legtrendibb hajszínei

Zsidró Tamás mesterfodrász elárulta a Cosmónak, hogy mik a nyár legnépszerűbb árnyalatai, és azt is, hogyan tudod kiválasztani a hozzád legjobban passzolót!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek lesznek a fesztiválszezon legtrendibb hajszínei

Mi inspirálta a Zsidró Art team 2019 Collection extravagáns színeit?

Ebben a kollekcióban mint producer vettem részt, a hajakat a kollegáim, a Zsidró Art team készítette el. Egy irányvonalat szerettünk volna adni a hajszín divatban és a formában egyaránt. Megjelentek a rövid, a félhosszú és a hosszú frizurák is, nagyon változatos kollekció lett. Arra kértem a csapatot, hogy arra figyeljenek, hogy minden vendégünket meg tudjuk ezzel szólítani, hajhossztól függetlenül. Elég erős, élénk színeket használtunk, azért, mert úgy látjuk, hogy a nyár és a fesztivál időszakában szeretik ezeket az árnyalatokat.

Mennyire tartósak ezek az árnyalatok?

Attól függ, hogy milyen a haj alapja: minél szőkébb, annál tartósabbak!

Hogyan lehet ezeket a színeket megfelelően ápolni, megtartani?

A színvédő samponok használata nagyon fontos, ezek tartósítják a hajszínt. Havonta egyszer színfelújítást szoktunk csinálni, tehát mire újra festjük, legalább két ilyen alkalmat beiktatunk.

Ezek lesznek a fesztiválszezon legtrendibb hajszínei

Ezek lesznek a fesztiválszezon legtrendibb hajszínei

Fotó megosztása:

Hogyan tudjuk kiválasztani a hozzánk tökéletesen illő árnyalatot? Mire kell odafigyelni?

Aki ilyen élénk hajszínben gondolkodik, fontos, hogy átgondolja, milyen is a ruhatára, milyen árnyalatokat hordanak. Egyébként sok vendégem azt meséli, hogy a kedvenc színjüket szokták választani. De ha valaki nem annyira merész, akkor érdemes inkább csak egy-egy flasht (ez egy melírozási technika) beletenni a hajába. Akinek a munkahelyén nem feltétlenül néznék jó szemmel az extravagáns hajszíneket, annak olyan festési módszert javaslunk, amivel el tudjuk rejteni ezeket a színezett tincseket. Sokféle megoldásunk van erre!

Melyik szín a legnépszerűbb a kollekcióból?

Szerintem a kék és a zöld a legkedveltebb jelenleg, és a mályvaszín is kezd egyre inkább divatba jönni.

Mi lesz a nyár legmenőbb frizuratrendje?

Általában ilyenkor megerősödnek a fonott hajak, és a kevésbé „fodrászolt”, laza frizurák – ezeket nagyon kedvelik. A Balaton Sound fesztivál előtt például olyan a szalonunk, mint egy hajfonó-gyár (nevet). Ez praktikusság szempontjából is nyerő választás, hiszen több napig is tart a frizura, nem esik szét.

Címkék: arcmaszk beauty hold rituálé menstruáció menzesz tabu tanácsok tippek vérzés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.