Horoszkóp: Június 24., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp: Június 24., Hétfő

Kos

Nagyon elemedben vagy ma! Szuperül érzed magad a  bőrödben és tele vagy ötletekkel, a pozitív hozzáállásoddal pedig mindenkit inspirálsz a környezetedben, még a főnöködet is.

Bika

Bármilyen problémába is ütközöl ma, mindennél fontosabb, hogy nyugodt maradj! Nem vagy túl jó formában lelkileg és könnyen elveszítheted a türelmed.

Ikrek

Már reggel idegeskedéssel indítod a napot és ez csak fokozódik a délelőtt folyamán. De tulajdonképpen miért is vagy stresszes, amikor semmi extra nem történik? Talán nem is a meló miatt vagy kiborulva…

Rák

Mostmár nagyon rádférne a nyaralás, főleg ha még idén egyáltalán nem is voltál szabadságon. Szerencsére nem lesz húzós heted, sőt kifejezetten lazulós napok várnak rád a melóban!

Oroszlán

Ma bármit is teszel, az garantáltan összejön, szóval ne fogd vissza magad! Sőt, azon se lepődj meg, hogy még olyan dolgok is, amik korábban sosem sikerültek!

Szűz

Rengeteg tüske van benned a múltból, amin egyszerűen képtelen vagy továbblépni. Csak őrizgeted magadban és rágódsz rajta, miközben a másik fél azt hiszi, rég továbbléptél rajta. Ez senkinek sem tesz jót!

Mérleg

Hajlamos vagy elveszni a részletekben, és olyan apróságokon fennakadni, amivel más nem is foglalkozik. Ez általában hátráltat téged, és ki is akasztod vele a kollégáidat, de ma olyan hibát szúrsz ki, amit más nem, pedig óriási botrány lehetne belőle.

Skorpió

Nagyon nehezen hozol meg ma döntéseket, ami nem jellemző rád. Ez azért lehet, mert nincs az önbizalmad épp a maxon, sőt kifejezetten bizonytalan vagy magadban. Ha rájössz, miért, a melóban is visszarázódsz!

Nyilas

Egy csúnya magánéleti vita elronthatja a kedvedet, ami miatt a melóban sem tudsz koncentrálni, mert minden gondolatod e körül forog. Szerencsére délutánra megoldódik, de holnap azért turbó fokozatra kell kapcsolnod, hogy behozd a mai elmaradásod.

Bak

Ne foglalkozz a terveiddel, próbálj meg spontán lenni és sodródni az árral! Oké, ez nem annyira a te műfajod, de néha nem árt elengedned az irányítást neked sem!

Vízöntő

Ma valaki a környezetedben kifejezetten arra megy, hogy megnehezítse a dolgodat. Érthető, ha felhúz, de mégsem az a legjobb megoldás most, ha vitába szállsz vele, sőt csak ronthatsz a helyzeten.

Halak

Ha nemrég jöttél haza a nyararlásból azért, ha még csak most készülsz szabira, akkor pedig azért vagy holiday-üzemmódban. Semmi kedved dolgozni, pedig lenne egy rakás feladatod, amit más nem csinál meg helyetted…

Még több

Szépség