Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival (x)

A „fast fashion” világát éljük, a trendek gyorsan változnak, az új, összetett anyagok komolyabb odafigyelést igényelnek tisztításuk esetén. Előfordulhat, hogy nehezebb megtartani kedvenc ruháink élettartamát. A két új Ariel PODS mosókapszula erre kínál megoldást: az Ariel Active Deo-Fresh segít eltávolítani a kellemetlen szagokat még a technikai, szintetikus ruházatból is, az Ariel Complete Fiber Protection pedig segít megóvni a színeket, a ruhák formáját és rugalmasságát.

2019.06.24. 00:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival  (x)


Egyre kevesebb természetes anyagból készült ruhadarabot látunk az üzletekben, egyre kevesebb természetes anyagot hordunk, gyakrabban viselünk összetett anyagokat. Gondoljunk csak a fiatalok mindennapokban hordott darabjaira, az ismertebb ruházati láncok kínálatára, vagy a sportruházatra, amiből egyre többet vásárolunk.  Ezek az anyagok azonban könnyebben megkötik a kellemetlen szagokat. Ugyanakkor az illatok, szagok hatással vannak ránk, a saját testszagtól való félelem befolyásolhatja az általános közérzetünket is.

A sportruházatot nehéz jó illatúan tartani, igénybevételük gyakori és intenzív, és szintetikus anyagukból kifolyólag könnyebben átveszik a kellemetlen szagokat. Azonban az új Ariel Active Deo-Fresh PODS mosókapszula nem csak rendkívüli tisztaságot biztosít, hanem egyedülálló, szagvédő technológiájával megsemmisíti a kellemetlen szagokat. Nem szükséges ismételt mosás, sem előmosás, hogy a sportruházatból és egyéb szintetikus ruhákból a kellemetlen szagokat megpróbáljuk száműzni. A hozzáadott parfümanyag a ruhadarab használata közben aktiválódik, így hosszan tartó frissességet biztosít.

Az Ariel másik fejlesztése, az Ariel Complete Fiber Protection mosókapszula teljes szálvédelemet nyújt, így segít megóvni a ruhák színét, formáját és rugalmasságát. Mindannyian azt szeretnénk, hogy kedvenc ruhadarabjaink megtartsák minőségüket, ragyogó színüket, és élettartalmuk a lehető leghosszabb legyen. Az egyedülálló, három részből álló kapszula tartalma eltávolítja a foltokat és a szennyeződést, segít megóvni a ruhát a szennyeződés újra lerakódásától. Ugye ismerős és egyben érthetetlen a fehér ruhadarabjaink gyors elszürkülése? Az Ariel Complete Fiber Protection mosókapszulával a fehér nem szürkül el, a színek élénkek maradnak.

A P&G több országban végzett felmérése szerint, a mosás minden második ember számára még mindig időigényes, komplikált nyűg. De miért nehezítenénk meg saját dolgunkat? Csak dobjuk a kapszulát a mosódob hátsó részébe és töltsük rá a ruhát. Az új mosókapszulák könnyebbé teszik életünket, és használatukkal hosszabb ideig élvezhetjük kedvenc ruhadarabjainkat.

Gyermekektől távol tartandó!

 

További információ: https://www.everydayme.hu/otthon/takaritas/az-ariel-pods-3az1-ben-mosokapszula-elonyei

Címkék: ariel

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.