Itt a Stranger Things legújabb előzetese

Ez már a végleges trailer!

Itt a Stranger Things legújabb előzetese

Már csak alig több, mint egy hét, és itt a július negyedike, vele együtt pedig a Stranger Things harmadik évada! A gyerekek hatalmasat nőttek, úgyhogy a sorozatnak is alkalmazkodnia kellett ehhez, így az évad a gimi előtti nyáron fog játszódni egy időugrás után.

Millie Bobby Brownékhoz csatlakozott még néhány új név, mint például Ethan Hawke és Uma Thurman lánya, Maya Hawke, aki fel is bukkant a legelső előzetesben. Azóta pedig kijött még néhány kedvcsináló, amik közül az egyik videó a szexi Billyre, azaz Dacre Montgomery karakterére fókuszált.  És ha láttad a korábbi évadokat (a válasz pedig nyilván igen), akkor tudhatod, hogy Billy eddig nem sok vizet zavart, azon kívül, hogy a fura haját és bajszát leszámítva tényleg dögös, plusz folyton gonoszkodott a húgával, Maxszel (Sadie Sink).

Úgyhogy felmerülhetett benned a kérdés: miért pont ő állt a középpontban ebben az előzetesben? Hát azért, mert úgy tűnik, be fog jönni az egyik legnépszerűbb fan teória, és Billy lesz a kövi évad gonosza...legalábbis minden jel arra utal a legújabb és egyben utolsó trailerben:

Szóval a helyzet az, hogy Hawkins lakói nagyon nem szabadultak meg a Tótágasból érkező lényektől, pedig szegény Eleven tényleg mindent megtett az ügy érdekében. Úgyhogy most össze kell fogniuk, mert az előzetes alapján szerintünk te sem kételkedsz abban, hogy tényleg ezek lesznek az eddigi legbrutálisabb epizódok!

Még több

Szépség