Mindenki a világhírű webshop plus-size modelljéről beszél

Oda vannak érte a netezők!

Mindenki a világhírű webshop plus-size modelljéről beszél

A PrettyLittleThing nevű online boltról eddig nem sok jót hallhattál. Ugyanis mindig azért került a figyelem középpontjába, mert hatalmas bakikat követett el. Gyakran felismerhetetlen ruhadarabokat küldött a vásárlóknak, ami persze azonnal végigszántott a neten és mindenki jót röhögött rajta.

Most viszont nem egy ciki baki miatt beszél mindenki a PLT-ről, hanem azért, mert egy, a cégnek dolgozó plus-size modell elmesélte, milyen durva dolgokon ment keresztül. Irena Drezi, cseh modell őszintén beszélt arról, milyen nehéz gyerekkora volt, hiszen 3 éves volt mindössze, amikor a családjával menekültként érkeztek meg Írországba. Ezután két évig élt különböző menedékhelyeken. Sőt, mielőtt a 22 éves lány elkezdte volna építeni a modellkarrierjét, rengetegféle munkát el kellett vállalnia, mint például nyilvános wc-k takarítását is.

Nemcsak őszintesége miatt imádják a netezők a fiatal csajt: a PrettyLittleThing nemrég bikinis fotót osztott meg róla, amire rengeteg lájk és komment érkezett. A modell egyébként elmondta, hogy sosem panaszkodott a nehéz gyerekkora miatt, viszont egyáltalán nem volt önbizalma, ami nagyon zavarta, és ami miatt sokáig nem is akarta elhagyni a házát. Az biztos, hogy a kommentek instant önbizalomturbóként működhetnek nála, hiszen ilyen megjegyzéseket kapott:

„Annyira jól néz ki!”

„OMG. Ettől a fotótól csak vásárolni akarok az oldalon! Ez igen!”

„Mint egy görög istennő…”

„Olajfestmény!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PrettyLittleThing.com (@prettylittlething) on Jun 17, 2019 at 8:01am PDT

Még több

Szépség