Újabb őrült részlet derült ki Harry herceg esküvőjéről

Az tuti, hogy nincs könnyű dolga egy royal vőlegénynek…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb őrült részlet derült ki Harry herceg esküvőjéről

Már több mint egy év eltelt Meghan Markle és Harry házasságkötése óta, de a royal esküvő még mindig tartogat meglepetéseket a fanoknak! Nemrég például kiderült, hogy a királyi család egyik tagja le akarta beszélni a herceget arról, hogy feleségül vegye Meget. A dolog egyébként annyira talán nem is meglepő, ha figyelembe vesszük, milyen gúnynevekkel illetik Harry feleségét a palotában…

Viszont vannak dolgok, amiket maga Meghan és férje árultak el a Nagy Napról, méghozzá a „Royal esküvő: Sussex hercege és hercegnéje” című kiállítás kedvéért, amit a Windsori kastély után a skóciai Holyroodhouse-palotába költöztettek a közelmúltban. A tárlat részeként az érdeklődők többek között megtekinthetik Meg menyasszonyi ruháját, tiaráját, magassarkúját, és egy másolatot is Harry egyenruhájáról.

Segítünk, erről a szettről van szó!

A kiállítás pedig már csak azért is szuperizgalmas, mert nem más vezeti körbe a látogatókat az audio guide-ban, mint Meghan és Harry. A herceg például azt is elmesélte az egyik felvételben, hogy az esküvőjére kiválasztott ruháját csak a nagymamája, azaz Erzsébet királynő engedélyével vehette fel. „Ez az egyik kedvencem, és nagyon szerencsés vagyok, hogy viselhettem a Nagy Napon” – mondta.

Elég furcsa öltözködési szabályok vannak a royal családban, igaz?

Címkék: egyenruha erzsébet királynő esküvő harry herceg meghan hercegné meghan markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség