Horoszkóp: Június 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp: Június 25., Kedd

Kos

Készülj, mert ma egy percet sem fogsz unatkozni! Eseménydús napod lesz, tele pozitív meglepetésekkel, viszont néhány cikisebb szitu is becsúszik, de szerencsére ezeket is simán megoldod.

Bika

A hét, sőt a hónap legnehezebb napja vár rád. Tényleg megviselhet lelkileg és testileg is, de rengeteget tanulsz belőle és holnap újult erővel vágsz bele mindenbe.

Ikrek

Ha megteheted, ma csakis olyan feladatokat csinálj, amikhez van kedved vagy nagy rutinod van benne. Nem megy ma a koncentráció, fáradt vagy, így nagyobb az esély, hogy a komolyabb melóknál hibát vétesz.

Rák

Ne hagyd, hogy az energiavámpírok elszívják minden jókedvedet és életerődet! Ha valaki fáraszt, finoman rázd le! Se a munkában, se a magánéletedben nem engedheted meg magadnak, hogy feltartsanak vagy akadályozzanak.

Oroszlán

Többen is megpróbálhatnak felidegesíteni, sőt kifejezetten provokálnak téged, de ne hagyd magad! Szerencsére jó formában vagy, így viszonylag könnyen meg tudod őrizni a nyugalmadat.

Szűz

Kicsit zavarosak az érzéseid, gondoltaid, még te sem tudsz magadon kiigazodni, nem hogy mások. Ezért lehet ma néhány konfliktusod, főleg teljesen elengedsz minden önkontrollt és hagyod, hogy az érzéseid irányítsanak.

Mérleg

Itt az ideje, hogy bedobd magad a melóban! Egy hatalmas lehetőség adódik az előrelépésre, viszont ezt több kollégád is kiszúrja. Hatalmas lesz a verseny, de most te se finomkodj!

Skorpió

Hihetetlenül pozitívan állsz ma mindenhez, még akkor sem veszítesz a lelkesedéseből, amikor újra kell kezdened egy fontos projektet vagy épp tönkremegy valami körülötted.

Nyilas

Már eleve szenvedélyes típus vagy, de ma különösen intenzíven éled meg az érzéseidet. Készülj kiadós nevetésekre és legalább ekkora kiborulásokra is!

Bak

Nem kell, hogy mindenki egyetértsen veled! Ne változtass azonnal az álláspontodon csak azért, mert valaki ellenkezik veled. Ha tényleg hiszel a véleményedben, állj ki mellette!

Vízöntő

A halogatás tényleg nem működik hosszútávon, de most kivételesen azzal segítesz, ha hagyod egy-két napig üllepedni magadban a problémát, így lesz időd és lehetőséged arra, hogy megtaláld a legjobb megoldást is.

Halak

Ma teljesen kivonod magad minden közösségi megmozdulásból. Egyszerűen nincs kedved pletyizni, pasikról dumálni, szívesebben eszel egyeül vagy hallgatsz zenét meló közben. Van ilyen nap mindenkinél, ezt a többiek is meg fogják érteni!

Még több

Szépség