Meghan hercegné új eljegyzési gyűrűt villantott

Nagyon hasonló az előzőhöz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan hercegné új eljegyzési gyűrűt villantott

Meghan hercegné nemrég egy harmadik gyűrűvel a kezén jelent meg a Trooping the Colour nevű eseményen. A karikát Harrytől kapta az első házassági évfordulójuk és Archie születése alkalmából. Most a szemfüles brit Hello! magazinnak sikerült kiszúrnia, hogy a hercegné frissítette a „régi” gyémángyűrűjét is.

A hatalmas kő megmaradt, de az arany karikát lecserélte egy olyanra, ami apró gyémántokkal van kirakva. Valójában az ékszer már akkor feltűnt, amikor Meghan és Harry először mutatta meg Archie-t a nyilvánosság előtt. Persze ekkor könnyű volt elsiklani az apró részlet felett, hiszen senki nem foglalkozott azzal, hogy mi van a hercegné újján, mert az egész világ az újszülöttet akarta látni.

Ez az eredeti gyűrű:

Fotó: Us Getty Images

Ez pedig az új:

Fotó: Profimedia – Red Dot

Persze az is lehet, hogy egy teljesen új ékszerről van szó, ami pont úgy néz ki, mint az eredeti eljegyzési gyűrű. De erre vajon mi szükség lenne? Terhesség alatt a nők ujja általában egy kicsit megdagad, így simán előfordulhat, hogy Meghan már nem tudta viselni a Harrytől kapott karikát. Vagy az is lehet, hogy fancybb gyűrűre vágyott. Bárhogy is legyen, Harry igyekezett nagyon személyessé tenni azt az ékszert, amivel megkérte élete szerelmét: „A gyűrű természetesen sárga arany, mert az a kedvence és a fő kő Botswanaból származik, míg a kisebb gyémántok édesanyám ékszergyűjteményéből van, hogy biztosra menjünk, hogy velünk lesz ezen az őrült közös utazáson.” 

Címkék: ékszer ékszergyűjtemény eljegyzés eljegyzési gyűrű harry herceg jegygyűrű meghan hercegné szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.