Megint mindenki Vajna Timit támadja

A filmproducer özvegye nagyon nehéz időszakon megy keresztül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megint mindenki Vajna Timit támadja

Vajna Timi nemrég őszintén beszélt a követőinek arról, hogy borzasztóan magányosnak érzi magát, ráadásul még ebben a nehéz időszakban is sok támadás éri őt. Andy Vajna özvegye korábban már visszavonult a közösségi oldalairól a negatív megjegyzések miatt, mert nagyon rosszul viselte őket, és amikor visszatért az Instájára, elárulta, hogy a futás volt a legjobb gyógyír a lelki fájdalmakra.

Ma már aktívabban posztol Instagramon, így sajnos megint előkerültek a támadó hozzászólók a fotói alatt. „Meg kell bocsátanod az embereknek a cselekedeteiket, sose engedj a gyűlöletnek, engedd el, és a karma majd gondoskodik arról, hogy minden úgy legyen, ahogy lennie kell” – kommentelte az egyik képéhez, és egy megható vallomással folytatta. „Bocsánat, hogy sok levélre nem tudok válaszolni, de nagyon nehéz időszakon megyek keresztül. Nem tudom miért kaptam ezt a feladatot a sorstól, de mindenből tanulunk. Ha az élet túl könnyű lenne, akkor valószínűleg nem lenne értelme, csak már sokszor nem bírom se lelkileg, se idegileg. De akkor átölelem az állataimat és megnyugtatnak. És elolvasom a kedves hozzászólásokat.”

Timi egyébként már korábban is mesélt arról, hogy a cicái a legfőbb támaszai. „Ő a legfőbb lelki támaszom. Mindig mellettem vannak Szimbával, mióta nincs Andy és imádnak a laptopra és a papírokra feküdni… ez gondolom minden macskatulajdonosnál így van” – írta egy régebbi posztjához.

Szerencsére a negatív kommentelők mellett rengetegen a filmproducer özvegye mellé álltak Instán, és arra biztatják, hogy ne foglalkozzon a rosszakaróival.

Címkék: andy vajna gyász Instagram negatív kommentek vajna tímea vajna timi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.