Nicole Scherzinger brutál dögös legfrissebb fotóján  

Nemcsak bikinis képeket, de bátorító szöveget is posztolt az énekesnő.

Nicole Scherzinger épp Olaszországban, Capri szigetén nyaral, ahonnan sorra osztja meg magáról a fotókat. Például az alábbi bikinis képeket is, amiknél dögösebbet mostanában nem nagyon láttunk. Bombaformában van az énekesnő, ami azonnal látszik, ha a képeire pillantasz:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Jun 24, 2019 at 5:46pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Jun 20, 2019 at 6:20pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Jun 24, 2019 at 3:16pm PDT

Bár szerintünk szuperszexi alakja van, Nicole elárulta a követőinek, hogy sokáig nagyon nehezére esett elfogadnia a külsejét: „Egy újabb év a Nap körül és én hálával és ünnepléssel osztom meg ezeket a képeket! Egész életemben küzdöttem a súlyommal és a külsőmmel és még mindig ezt teszem, de ahol telnek a napok, egyre jobban tudatosítom, hogy túl kemény vagyok magammal szemben. Az élet túl rövid. Mi pedig túl sok időt töltünk saját magunk ostorozásával… Rájöttem, hogy túl felnőtt vagyok ahhoz, hogy ennyire keményen bánjak magammal, ezért inkább megölelem magam… Most hálás vagyok a testalkatomért, nagyon keményen dolgoztam érte az edzőteremben. Most megjutalmazom magam azzal, hogy a súlyomnak megfelelő mennyiségű pizzát eszek meg itt a kedvenc helyemen. Olaszországban!”

A bejegyzésről tehát kiderül, hogy az olyan sikeres és gyönyörű nők, mint Nicole is küzdenek önbizalomhiánnyal és súlyproblémákkal, de a fotók azt bizonyítják, hogy a sztárnak sikerült megdolgoznia a tökéletes alakért. Az edzőteremből egyébként rendszeresen posztol a közösségi médiában, amivel a rajongóit is próbálja mozgásra motiválni. Ezek szerint már megszűntek az alkoholproblémái is. Lehet, hogy nem sokára egy pasi is feltűnik mellette?

Még több

Szépség