Durván támadják Meghan hercegnét új eljegyzési gyűrűje miatt

Nem értik, miért volt erre szükség.

Durván támadják Meghan hercegnét új eljegyzési gyűrűje miatt

Meghan hercegné az utóbbi időben többször is a középpontba került az ékszerei miatt. Először azért, mert kiderült, hogy a kollekciója összértéke meghaladja a 213 millió forintot is. Ez pedig azért durva, mert ezzel lekörözte Katalin hercegnét és Diana egykori ékszerkollekcióját is. Aztán pedig azért, mert megújította az eljegyzési gyűrűjét: lecserélte az arany karikát egy apró gyémántokkal kirakott verzióra:

Bal oldalon az eredeti, jobb oldalon az új gyűrű.

Ingrid Seward, a brit Majesty Magazine főszerkesztője ezzel kapcsolatban azonnal elmondta a véleményét, mert nagyon furcsának találta a dolgot. „A royal eljegyzési gyűrű a történelem egy kis darabkája, nem pedig egy ékszer, amit felújítunk, mert kiment a divatból – nyilatkozta Ingrid. Arabel Lebrusan, ékszerszakértő megerősítette, hogy valóban egy, jelenleg Amerikában hódító trend alapján lett átalakítva a gyűrű: „Rengeteg sztár csinálja ezt, hogy vékonyabbra változtatja a karikát, hogy maga a kő sokkal nagyobbnak tűnjön, amivel könnyen el lehet érni az WOW faktort.”

Arabel hozzátette, hogy ez az új gyűrű sokkal jobban illik a hercegné stílusához. Egy másik ékszerkészítő, Leora Moreno pedig elmondta a brit Daily Mail magazinnak, hogy szerinte azért változtatott az ékszeren, hogy az jobban passzoljon a legújabb gyűrűjéhez, amit Harrytől kapott… Az azért tényleg furcsa, hogy Harry azt mondta az eljegyzés után, hogy nagyon fontos számára ez az ékszer, mert Dianától származnak a gyémántok, Meghan viszont gondolkodás nélkül átalakíttatta.

Még több

Szépség