Hatalmas a botrány Jennifer Lopez vőlegénye és Kylie Jenner között

Kylie kicsit messzire ment az önfényezéssel.

Hatalmas a botrány Jennifer Lopez vőlegénye és Kylie Jenner között

Emlékeztek még a Met Gálára, amit múlt hónapban rendeztek meg? A-listás sztárok vonultak fel a vörösszőnyegen szebbnél szebb ruhákban, amiket napokig ámulva néztünk,  arról viszont nem sok szó esett, hogy az esemény alatt milyen botrányok alakultak ki a celebek között. Ami persze nem csoda, hiszen a világszerte híres gáláról, a gálavacsorákról és programokról tudatosan kevés infó szokott kiszivárogni – erre nagyon ügyelnek a szervezők. A vörösszőnyeg mellett persze ott voltak a fotósok és a riporterek, de közelebb már nem engedték a média képviselőit. Ennek ellenére megesik, hogy egy-egy sztárban olyan mély nyomot hagy egy találkozás vagy beszélgetés, hogy néhány nappal vagy héttel később egy tv-műsorban vagy egy magazin hasábjain látunk viszont kellemetlen sztorikat.

Legutóbb a sztárvilág egyik legharmonikusabb párjával, azaz Jennifer Lopezzel és vőlegényével Alex Rodriguezzel történt egy furcsa eset. Egy interjúban Alex száján véletlenül – de akár azt is gondolhatjuk, hogy direkt – kicsúszott, hogy a Met Gálán Kyle Jennerrel ültek egy asztalnál, aki folyamatosan csak arról tudott beszélni, hogy ő mennyire gazdag.

„Nagyszerű asztalunk volt. Ott ült Idris Elba és a felesége, néhány híres énekes, a divattervező Donatella Versace és persze a gazdagok királynője Kyle, aki csak és kizárólag az Instagramról, a rúzsáról és arról volt hajlandó beszélni, hogy ő mennyire gazdag” – mesélte Alex.

Hallgatva ezt a pár mondatot, azért elég ciki ez Kyle-ra nézve, hiszen igaz, hogy a Forbes magazin nemrég a leggazdagabb, önállóan milliárdossá vált celebbé nyilvánította, de azért több szerénységet várna az ember, ha már olyan emberek körében ül, akiknek szintén nincs okuk panaszra, ami az anyagiakat illeti.

Szerinted is túllőtt a célon?

Még több

Szépség