Menyasszonyi ruhát rendelt a netről, de erre nem számított

Katasztrófa, amit kézhez kapott!

Menyasszonyi ruhát rendelt a netről, de erre nem számított

Egy brit nő megosztotta a Facebookon, hogy milyen ciki dolog történt a barátnőjével – persze, hogy mások is tanulni tudjanak a hibájából. A BFF-je ugyanis bevállalta, hogy egy webshopból rendel magának menyasszonyi ruhát a Nagy Napra, de hatalmasat csalódott, amikor az megérkezett.

Az álomruha ugyanis még csak nem is hasonított arra, amit a menyasszony kinézett magának. „Ennek a gyönyörű lánynak a beleegyezésével osztom ezt meg veletek, bár az arcát udvariasságból kitakartam. Bal oldalon, amit rendelt, jobb oldalon pedig, amit kapott. Talál egy új ruhát, úgyhogy minden jól sült el, de mekkora online rendelős fail, szegény kedves lány” írja a menyasszony barátnője a fotók mellé.

Ami ennél is durvább, hogy a kommentelők teljesen szétszedték a lányt, szinte egyetlen együttérző hozzászólást sem kapott. „A menyasszonyi ruhádon akartál spórolni? Csapj le kiárusításra, de ne rendelj netről olyan tervezőktől, akiknek nincs jó hírneve. Bikini vagy mindennapi viselet? Persze, nyugodtan próbálkozz, de ne a menyasszonyi ruháddal kísérletezz!– írja egy dühös kommentelő. „Ha ezen próbálsz spórolni és egy béna online boltból rendelsz menyasszonyi ruhát, akkor nem tudok veled együttérezni!– teszi hozzá egy másik.

Voltak olyanok is, akik próbáltak tanácsot adni a lánynak, ha már ilyen szerencsétlenül alakult: „Ez nem teljesen katasztrófa. Igazítsd meg a felsőt: adj hozzá egy kis csipkét és tüntesd el azt a ronda mellrészt” – írja valaki hozzászólásban, más pedig hozzáteszi: „Sokkal rosszabb is lehetett volna. Tüntesd el azokat a párnákat és varj inkább bele nude színű bélést.” Szerinted mennyire ciki netről rendelni menyasszonyi ruhát?

Még több

Szépség