10 minta, amit a tetoválóművészek már nagyon unnak

Ezeket ne kérd, ha egyedi tetkót szeretnél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Azon gondolkozol, hogy varratsz magadra egy tetoválást? Ha esetleg zavarna a tucatminta, akkor most ki fogod tudni zárni azokat, amiket már túl sokszor megcsináltak. A Redditen ugyanis egy felhasználó megkérdezte a tetoválóművészeket, hogy miket unnak már készíteni, ők pedig megosztották a leggyakrabban kért tetkókat. Görgess lejjebb, és csekkold a válaszaikat!

„A vezető művész, ahol dolgozom teljesen kiégett a nagymacskáktól koronával a fejükön. Egy hónap alatt 5 realisztikus oroszlánt (és egy leopárdot) készített pasiknak, akik királynak akarták érezni magukat. El kellett kezdenem leszerelni az ilyen kéréseket.”

„Rengeteg horgonyt csináltam már, sokszor a »don’t sink« szavakkal kísérve. Amikor megkérdezem, mit jelent a kliensnek, mindig azt mondják, hogy azt szimbolizálja, hogy őt senki sem kötheti le.

„Aki az én tetkómat csinálta, mesélte, hogy egyszerűen nem hajlandó több erdőt varrni az emberek karjára.”

„Nem vagyok vallásos, de összességében szerintem már felírtam az emberekre egy egész Bibliát.”

„A tengerparton dolgozom, és már fogadásokat kötünk arra, hány lány bokájára kell még pálmafát csinálnom.”

„Az egyik haveromnak annyira elege lett a hátulra tetovált vonalkódokból, hogy a leghülyébb termékeket veszi alapul. Tehát, ha a kliens bescannelné a tetkóját ilyen tisztálkodási cuccok, egy zacskó mogyoró, krumplipüré meg ilyenek jönnének ki.”

„A földrajz koordinátákból már elegem van.”

View this post on Instagram

As coordenadas do lugar que me mudou, me fez enxergar o mundo de uma perspectiva diferente, me fez ter esperança nas pessoas e me marcou da melhor maneira possível. Onde ganhei uma família e uma casa, onde fiz amigos que sempre vão estar no meu coração, onde eu percebi que o mundo não é tão grande quanto eu pensava e que a distância não é um problema, onde eu encontrei a alegria nas coisas mais simples (escutar uma música, ver o pôr do sol caribeño e comer arepas e tequeños), onde aprendi a ser agradecida por tudo que já tenho, onde "bailar" salsa e merengue cura qualquer tristeza. Te amo Venezuela e espero poder voltar logo pro meu paraíso caribeño 💛💙❤ ___ Las coordenadas del lugar que me cambió, me hizo mirar el mundo de una perspectiva diferente, me hizo tener esperanza en las personas y me marcó de la mejor manera posible. Dónde gané una familia y hogar, dónde hice amistad con personas que siempre van a estar en mi corazón, dónde me di cuenta que el mundo no es tan grande como yo pensaba y que la distancia no es un problema, dónde encontré alegria en las cosas más sencillas (escuchar una canción, ver el atardecer caribeño y comer arepas y tequeños), dónde aprendí a ser agradecida por todo lo que ya tengo, dónde bailar salsa y merengue cura cualquier dolor. Te amo Venezuela y espero volver pronto a mi paraíso caribeño 💛💙❤ #coordinatestattoo #tattoo #travel #venezuela

A post shared by Alessandra Gregoldo (@legregoldo) on

„Megszámolni sem tudom, hány lány mutatóujjára kellett bajuszt rajzolnom.”

„Totálisan kivagyok már a poliptetkóktól. Mindenki, akinek van, azt hiszi, hogy elképesztően egyedi. Nem tudják, mennyire röhejesen népszerű ez a minta.”

„Az egyik haverom extra sok Halál Ereklyéit varrt rá a Harry Potter-fanokra.”

Címkék: kiderült tetkó tetkó minták tetoválás unalmas

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.