Bréking: Kiderültek a részletek Orlando Bloom és Katy Perry esküvőjéről

Most te is megtudhatod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bréking: Kiderültek a részletek Orlando Bloom és Katy Perry esküvőjéről

Katy Perry és Orlando Bloom már egy ideje együtt vannak, és három év viharos kapcsolat után végre úgy tűnik, révbe értek. A színész épp idén Valentin-napon kérte meg Katy kezét, méghozzá egy helikopterben ülve egy cetlin. Az énekesnő pedig azonnal igent mondott, ezután pedig egy Los Angeles-i tetőre érkeztek.

„Miután leszálltunk az épület tetején lementünk a földszintre, ahol a családom és a barátaim vártak, meg a virágok… Virágok, melyeket még sosem láttam eddig. Olyan volt, mint amikor Kanye telerakta Kim nappaliját rózsákkal. Teljesen kiakadtam, de az egész szuper volt, ő is szuper. Nagyon szeretem őt” – áradozott az estéről Katy, és még az sem zavarta, hogy a gyűrű kísértetiesen hasonlít Orlando exe, Miranda Kerr egykori ékszerére.

Azóta pedig fénysebességre kapcsoltak, már ami az esküvőszervezést illeti, Kiderült ugyanis, hogy még az év végéig szeretnének összeházasodni egy pici és bensőséges szertatáson.

„Esküvőszervező segítségét kérték, hogy minden részlet meglegyen. Katy a főnök, de azért Orlando is segédkezik a szervezésben” – mesélte egy forrás a People magazinnak. Sőt, azt is hozzátette, hogy egyikükön sem jött ki az esküvői para. „Nem igazán stresszelnek rá. Csak egy laza kis összejövetel lesz a családdal és a barátokkal.”

Korábban a menyasszony elég titokzatosan nyilatkozott a közelgő lagziról, és még az időpontot sem árulta el. De még amikor a Good Morning Americában beszélt a lánykérésről, azt elmondta, hogy a Nagy Napon viselt cipőről azért már vannak elképzelései. „Lehet, hogy tervezek egy magassarkút az esküvőre. És akkor biztos valami virágos tematikája lenne annak is, mint a gyűrűnek” – fontolgatta igazi Cosmo-lányként Katy. (Merthogy ugye *Bloom* LOL)

Erre pedig mi is csak úgy tudunk reagálni, mint akkor a közönség a stúdióban: „Aaawww.”

Címkék: esküvő esküvőszervezés katy perry kiderült Orlando Bloom részletek szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.