Döbbenetes, hogyan énekel Jennifer Lopez kislánya

Levette a fanokat a lábukról. Nézd meg a róla készült videót!

Döbbenetes, hogyan énekel Jennifer Lopez kislánya

Nem sokkal azután, hogy Jennifer Lopez szakított Ben Affleckkel, elkezdett randizgatni régi barátjával, Marc Anthonyval. A pár 2004-ben házasodott össze, 2008-ban pedig megszülettek ikreik, Emme és Maximilian. Bár 2014-ben JLo elvált gyerekei apjától, ma is nagy egyetértésben, közösen nevelik őket. A kislányról pedig időközben kiderült, hogy megörökölte édesanyja csodálatos hangját.

Jennifer emiatt nemrég úgy döntött, megmutatja a világnak büszkeségét, ezért az It’s My Party turné keretében színpadra hívta Emme-t, hogy együtt énekeljenek. A megható előadásról készült egy 6 perces összefoglaló videó is, ebben a kislány elárulta, régebben nagyon szégyenlős volt, de már bátrabb, ezért mert énekelni 20 ezer ember előtt.

„Általában a lámpák miatt nem látom az embereket a nézőtéren, így csak anyára tudok figyelni, ami jó” – árulta el Emme a videóban.

A fanoknak amúgy nagyon tetszett a kislány előadása anyukájával, teljesen odáig vannak érte. Sokan már most biztosan tudják, egy napon ő is világsztár lesz.

A felvételen egyébként jól látható, hogy közös éneklésük közben Jennifer több alkalommal annyira elérzékenyül, hogy majdnem elsírja magát. Hiába, ilyen egy szuperbüszke anyuka!

Még több

Szépség