„Eddig minden barátomat megcsaltam és nem sajnálom!”

Olvasd el ennek a lánynak a sokkoló vallomását!

„Eddig minden barátomat megcsaltam és nem sajnálom!”

Egy lány elképesztően részletesen, mégis konkrét infók nélkül bevallotta az amerikai Cosmopolitanen, hogy a húszas évei alatt mindhárom komoly kapcsolatában félrelépett. A név nélküli vallomásban elmesélte mind a három alkalmat, mégpedig azért, mert úgy gondolja, kifejezetten jól tette, hogy megcsalta a pasijait

„Nem bánom egyik félrelépést sem. Nem igazán. Mégpedig azért, mert bár különböztek egymástól, mindhárom tapasztalat nagyon fontos dolgokat tanított meg nekem saját magamról, és a szexualitásomról a húszas éveim elején. Szóval nem hiszem, hogy a megcsalás valóban olyan súlyos bűn lenne, mint ahogy azt az emberek nagy része gondolja. Akkor nem, amikor fiatal vagy, és megpróbálod megismerni, hogy működik a tested és a szíved. Mindig eszembe jutnak ilyenkor a nagyszüleim, akik még nyolcvanévesen is boldog házasságban élnek. De amikor a korai kapcsolataikról beszélnek, mindig rájövök, mennyivel lazábban vettek mindent, mint mi. Ők nyitottak voltak és fesztelenek, de az emberek manapság nem így randiznak. Úgyhogy félrelépnek.”

A lány elmesélte, hogy 21 éves volt, amikor először megcsalta a barátját, nevezzük Mattnek. Ők ketten a kapcsolatuk első két évében minden nap akár többször is szeretkeztek, de egy idő után szinte egyáltalán nem csinálták. Matt pedig minden este felrótta, hány nap telt el a legutóbbi együttlétük óta. A lány pedig pont emiatt a személyisége miatt nem kívánta már Mattet – bár ezt akkor még nem tudta. Meggyőződése volt, hogy saját magával van a baj. Így amikor jött Drew, akihez nagyon durván vonzódott, végül beadta a derekát és smároltak, amíg a telefoncsörgés félbe nem szakította őket.

„A második barátomba, Adambe nagyon szerelmes voltam, de már jó pár hónapja nem feküdtünk le egymással. Próbáltam meggyőzni magam arról, hogy ez nem zavar, és hogy a lányoknak különben sincs szükségük a szexre. Aztán egy buliban, ahol a pasim nem volt ott, megcsókoltam egy haverom. Igazán semmiség volt, de elképesztően bűntudatom lett, úgyhogy rögtön elmeséltem egy közeli barátnőmnek, aki nagy meglepetésemre tökre megértett. Rájöttem, hogy nem vagyok gáz azért, mert szükségem van arra, hogy a kapcsolatomnak szexuális része is legyen. Meg arra is, hogy szakítanom kell Adammel.”

Azért azt is tisztázza „Anonymus”, hogy bár nem bánja a megcsalásokat, attól még nem érezte jól magát. Minden alkalommal rosszul volt, de mivel a megbánás és a bűntudat két különböző érzelem, pontosan tudja, hogy semmin sem változtatna. 

„Drew-val megtanultam, hogy a szenvedély egyértelmű, ezért tudod, mikor érzed… és mikor nem. Adammel és egy megértő barát segítségével pedig azt tudtam meg, hogy a szex szükséges a szerelemben (legalábbis nekem). Persze őszinte úton is felfedeztem dolgokat a szexualitásomról. De azok a hirtelen felismerések, amiket az erkölcsi korlátaim átlépésével szereztem sokkal fontosabbak a számomra. Mármint nyilván sokat érnek, ha ilyen messzire képes voltam elmenni.

A harmadik alkalommal Mattel csalta meg az akkori pasiját, de egyáltalán nem volt jó élmény. Viszont ráébredt, hogy ezzel a barátjával is szakítania kell, és arra is, hogy az első félrelépés óta mennyi mindenben megváltozott.

„Most már tudom, milyen érzés szerelmesnek lenni, milyen az a csók, amit igazán akarok és milyen a szex, amikor a szerelem és a vágy találkozik. Ez utóbbit pedig olyan kevesen ismerik, viszont amikor végre átéled annyira tökéletes, hogy mégis hogyan bánhatnám mindazt ami idáig vezetett?”

Még több

Szépség